Λάρισα

Διαγωνισμός από τον Party 97,1 με δώρο εκπαιδευτικά βιβλία “Μαθαίνω και εξασκούμαι”

Η σειρά εκπαιδευτικών βιβλίων “Μαθαίνω και Εξασκούμαι στη Γλώσσα” για όλες τις τάξεις του Δημοτικού που κυκλοφορεί από την Ελληνοεκδοτική είναι ό,τι ακριβώς χρειάζεται ένας μαθητής για να γίνει ξεφτέρι στο μάθημα της Γλώσσας.

Τα βιβλία της σειράς ξεχωρίζουν για τον εποπτικό τρόπο παρουσίασης της γραμματικής, τα στοχευμένα παραδείγματα κατανόησής της και τις κατάλληλες σε ποσότητα και ποιότητα ασκήσεις εμπέδωσης βοηθούν τους μαθητές και τις μαθήτριες να αναπτύσσουν τις γλωσσικές και επικοινωνιακές δεξιότητές τους και να κατακτούν βιωματικά τη γλώσσα.

Πρόκειται για μια αξιόλογη σειρά βοηθημάτων για τη Γλώσσα που ανταποκρίνεται πλήρως στις γλωσσικές ανάγκες και το γνωστικό επίπεδο κάθε μαθητή.

Η διαφορετικότητα της σειράς αυτής είναι ότι η εξάσκηση δε γίνεται με συνηθισμένες ασκήσεις που κουράζουν τους μαθητές και τους υποβάλλουν σε ατέλειωτο γράψιμο, αλλά μέσα από δημιουργικές δραστηριότητες που καθιστούν ευχάριστη τη διαδικασία της μάθησης.

Μέσα από σταυρόλεξα, κρυπτόλεξα, εικονοσταυρόλεξα, ακροστιχίδες και μεσοστιχίδες οι μαθητές: ελέγχουν τις γνώσεις τους στην ορθογραφία εξασκούν και αφομοιώνουν τις γνώσεις τους στη γραμματική (ρήματα, ουσιαστικά, επίθετα κ.ά.) εμπλουτίζουν το λεξιλόγιό τους (οικογένειες λέξεων, συνώνυμα, αντίθετα κ.ά.) Οι λύσεις των δραστηριοτήτων δίνονται στο τέλος του κάθε βιβλίου.

O Party 97,1 προσφέρει σε 18 τυχερούς 1 set για δύο τάξεις του δημοτικού.

Η κλήρωση για τους 9 πρώτους τυχερούς θα γίνει την Παρασκευή 2 Οκτωβρίου στις 12 το μεσημέρι,  –  Στειλε sms 971-(κενό)- βιβλίο– ονομα επιθετο, στο 54045 (0,31 euro). Οι νικητές θα ενημερωθούν τηλεφωνικά και με sms.

Previous ArticleNext Article