Αθλητισμός

Δεν τα κατάφερε ο Οικονόμος – Ηττήθηκε με 3-0

Την ήττα με 3-0 γνώρισε ο Οικονόμος Τσαριτσάνης εκτός έδρας από το Μαυροβούνι.

Οι “πράσινοι” πλησίασαν στο γκολ στο 16′ με εκτέλεση φάουλ του Πούτα αλλά ο τερματοφύλακας Ριζόπουλος αντέδρασε σωστά εξουδετερώνοντας τον κίνδυνο.

Από την πλευρά τους οι γηπεδούχοι έγιναν απειλητικοί με τον Πράπα δύο φορές μέσα σε ένα λεπτό (27′ – 28′) που σούταρε από διαγώνια θέση πάνω από τα δοκάρια.

Στο δεύτερο ημίχρονο, η ομάδα του Μαυροβουνίου άνοιξε το σκορ στο 55′ με κεφαλιά του Αθανασιά μετά από κόρνερ του Μπέτση και ακολούθως με τέρματα των Πράπα (61′) και Δ.Μπάγκα (68′) έδωσε διαστάσεις θριάμβου στην επιτυχία της.

ΑΟ ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟΥ (Δημήτρης Κουκουλιάφκας): Αν.Ριζόπουλος, Δ.Μπάγκας, Κακαζούκης, Κολιοφούτης, Κ.Μπάγκας (79′ Θάνος), Ν.Μπατζέλας, Β.Μπατζέλας (79′ Τατσέλος), Μπέτσης (79′ Δ.Ριζόπουλος), Πράπας (63′ Ακριβόπουλος), Φακίτσας (57′ Ράχης), Αθανασιάς.

ΟΙΚΟΝΟΜΟΣ ΤΣΑΡΙΤΣΑΝΗΣ (Γιώργος Λυκοκώστας – Νίκος Καραμήτσιος): Νούσιας (46′ λ.τρ. Ν.Δραχαλίβας), Γεωργούλης (59′ Λαγιόκαπας), Μπουμπουνάρας, Αυλογιάρης, Αλεξόπουλος, Μιφτάρι (73′ Δ.Μουλτσιάς), Ντούφας, Πάτσης (46′ Καραμπίνας), Κίτσιος, Στ.Δραχαλίβας (77′ λ.τρ. Δριστέλας), Πούτας.

Larisagoal.gr

Previous ArticleNext Article