Λάρισα

ΔΑΠ Ιατρικής Λάρισας: Μια οφειλόμενη απάντηση στην Πανσπουδαστική Κίνηση Συνεργασίας

Στην Πανσπουδαστική Κίνηση Συνεργασίας (ΠΚΣ) απαντά -με επιστολή της- η ΔΑΠ – ΝΔΦΚ Ιατρικής Λάρισας. Αναλυτικά όσα επισημαίνει:

Μας λέει στην αφίσα της «Τι λένε τα κόμματα άρα και οι παρατάξεις τους στα Πανεπιστήμια». Προφανώς κρίνουν εξ ιδίων τα αλλότρια ταυτίζοντας το κόμμα με την φοιτητική παράταξη!

Μπορεί οι ίδιοι να αισθάνονται φερέφωνα του κόμματος (όπως συμβαίνει στα απολυταρχικά καθεστώτα) τους απαντάμε όμως ότι υπάρχει –ευτυχώς- η ευρεία δημοκρατική πλειοψηφία των φοιτητών που έχει και άποψη και φωνή διαφορετική του όποιου κόμματος! Αυτό είναι διεκδίκηση και συλλογικότητα στην πράξη!

Συμφωνούμε όταν το κρίνουμε σωστό για την πλειοψηφία των φοιτητών και διαφωνούμε, επίσης, όταν κρίνουμε ότι κάτι είναι ενάντια στο συμφέρον του δημόσιου Πανεπιστημίου!

Εμείς, χωρίς να διεκδικούμε το αλάθητο, υπηρετούμε αρχές και αξίες και ένα ακηδεμόνευτο φοιτητικό κίνημα προς όφελος του Πανεπιστημίου και των φοιτητών.

Όσο για τα υπόλοιπα, κατάπτυστα περί νοθείας, σεξισμού κλπ, τους απαντάμε ότι και μόνο το ότι καταφεύγουν σε δυσώδη συνθήματα υπονόμου, δείχνει την παντελή ένδυα επιχειρημάτων και σοβαρής αντιπρότασης στα προβλήματα των φοιτητών.

Κύριοι της ΠΣΚ είστε μόνο συνθήματα! Σας αφήνουμε στη μοναξιά σας και η δημοκρατική πλειοψηφία των φοιτητών θα σας δώσει την συντριπτική απάντηση στις επικείμενες εκλογές!

Υ.Γ.: Στην αφίσα σας, εκτός από τα έωλα, δυσώδη και διχαστικά συνθήματά σας, γράφετε και κάτι άλλο: «μόνοι τους και όλοι μας».

Προφανώς θέλατε να πείτε «ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ!»

Previous ArticleNext Article