Λάρισα

Δ. Τεμπών: Εργασίες αποκατάστασης δρόμων στη Σπηλιά (φώτο)

Στην αποκατάσταση πλακόστρωτων δρόμων, διάνοιξη δρόμων και κατασκευή τοιχίων αντιστήριξης στην Σπηλιά, προχώρησε ο Δήμος Τεμπών λόγω της εκτεταμένης φθοράς των πλακιδίων και την ανάγκη καλυτέρευσης της προσβασιμότητας των κατοίκων του ορεινού χωριού.

Σε σχετική ανακοίνωση, επισημαίνεται ότι: «η ανάπτυξη και η στήριξη των ορεινών κοινοτήτων, οι οποίες αποτελούν ένα σημαντικό πλεονέκτημα για το δήμο Τεμπών, είναι στις προτεραιότητές μας. Η εγκατάλειψη των προηγούμενων ετών έχει αναδείξει πολλά καθημερινά προβλήματα που απασχολούν τους μόνιμους κατοίκους και επισκέπτες. Τα περισσότερα προβλήματα αφορούν τη συντήρηση του οδικού δικτύου εντός του οικισμού και την αποκατάσταση φθορών σε πλακόστρωτους δρόμους.

Στη Σπηλιά και στους συγκεκριμένους χώρους, η πρόσβαση ήταν αδύνατη και σε πολλά σημεία επικίνδυνη με αποτέλεσμα η μετακίνηση των κατοίκων να είναι προβληματική».

Την Σπηλιά επισκέφθηκε, για να δει από κοντά τις εργασίες συντήρησης, ο κ. Μανώλης και δήλωσε: «Με μικρές, αλλά σημαντικές παρεμβάσεις αποκαθιστούμε την εικόνα του Δήμου σε όλες τις κοινότητες. Συντηρούμε, αποκαθιστούμε και κατασκευάζουμε μικρά αλλά ωφέλιμα έργα για τις τοπικές κοινωνίες, έργα που λύνουν μικρά αλλά σημαντικά προβλήματα καθημερινότητας και θα έπρεπε να αποτελούν προτεραιότητα εδώ και χρόνια».

Τον Δήμαρχο συνόδευαν ο αντιδήμαρχος Δ.Ε. Νέσσωνος κ. Χ. Κρικώνης, ο Πρόεδρος της Κοινότητας Σπηλιά κ. Νίκος Σελήνης και οι τοπικοί σύμβουλοι Σπηλιάς κ. Κώστας Γκουντάρας και Χρήστος Δοξαράς.

Previous ArticleNext Article