Λάρισα

Δ. Ευθυμίου για τουρισμό στα παράλια της Αγιάς: “Παλεύουμε κάθε καλοκαίρι μόνοι μας, εδώ δεν υπάρχει καν οδική σύνδεση…”

Μιλώντας στο ραδιόφωνο της TRT 95,1 και την εκπομπή “Δεν έχουν το Θεό τους” ο κ. Ευθυμίου περιέγραψε την εικόνα που επικρατεί το φετινό καλοκαίρι στην παραλιακή ζώνη του δήμου Αγιάς. Έκανε λόγο για τεράστια προβλήματα και ανυπαρξία από την πλευρά της δημοτικής αρχής στο κομμάτι των υποδομών, τονίζοντας χαρακτηριστικά πως δεν υπάρχει καν οδική σύνδεση με την ΠΑΘΕ με αποτέλεσμα να επιλέγουν οι κάτοικοι  από τους γειτονικούς νομούς να μεταβούν στον Πλαταμώνα ή και ακόμη παραπέρα, Λεπτοκαρυά-Λιτόχωρο για να κάνουν μπάνιο αντί να επιλέξουν τον Αγιόκαμπο, τη Σωτηρίτσα και τη Βελίκα, την Κουτσουπιά ή το Κόκκινο Νερό.

Αναφέρθηκε επίσης στην παντελή έλλειψη προβολής για μία ακόμη χρονιά των παραλιών της Αγιάς (“τόσα χρόνια φωνάζουμε στην Περιφέρεια Θεσσαλίας και το Δήμο Αγιάς για να κάνουν ένα τηλεοπτικό σποτ που να παίζει στα κανάλια των Αθηνών, είναι αδιανόητο να μην έχουμε κάνει ποτέ μια καμπάνια προβολής σε όλη την Ελλάδα για να δουν τις ομορφιές που έχουμε στα μέρη μας”) αλλά και στην κατάσταση που επικρατεί στον παραλιακό δρόμο με τις κακοτεχνίες και ειδικά στο κομμάτι εκείνο της Σωτηρίτσας όπου υπάρχει η κόντρα του δημάρχου Αγιάς με ιδιώτη και οι επισκέπτες καλούνται να περάσουν με τα ΙΧ τους έναν… καρόδρομο-χωματόδρομο γεμάτο τρύπες!

“Πρέπει να καταλάβουμε όλοι μας ότι ο τουρισμός είναι δουλειά, ανάπτυξη και αξία για όλους. Και να ξέρετε πως ότι κάνουν οι επιχειρηματίες στα παράλια της Αγιάς το κάνουν χωρίς καμία απολύτως βοήθεια, επειδή είναι ρομαντικοί και αγαπούν τον τόπο τους” σημείωσε εν κατακλείδι ο Δημήτρης Ευθυμίου, ο οποίος κλείνοντας επανέλαβε για πολλοστή φορά ότι θα είναι “παρών” στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές στο δήμο Αγιάς…

 

Previous ArticleNext Article