Ελασσόνα

Χριστούγεννα στην Ελασσόνα, με κατάνυξη η «Μητρόπολη των Εορτών»

Με θεία κατάνυξη και με την παρουσία εκατοντάδων πιστών γιορτάστηκε η «Μητρόπολη των Εορτών», τα Χριστούγεννα στην επαρχία Ελασσόνας.

Στην πανηγυρική Λειτουργία της Γεννήσεως του Σωτήρος, στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου, χοροστάτησε ο σεβασμ. μητροπολίτης Ελασσώνος κκ. Χαρίτων και συλλειτούργησαν μαζί του ο προϊστάμενος του ναού πρωτοσύγκελος της Ι. Μητρόπολης – αρχιμανδρίτης π. Βησσαρίων Καραλάσκος και ο πρωτοπρεσβύτερος π. Νικόλαος Πνευματικός και διάκονος π. Σπυρίδων Σταμούλης

Ο πρωτοσύγκελος της Ι. Μητρόπολης αρχιμανδρίτης π. Βησσαρίων Καραλάσκος ανέγνωσε το χριστουγεννιάτικο μήνυμα του σεβασμ. μητροπολίτη Ελασσώνος κ. Χαρίτωνος, δείτε το βίντεο:

Προ της απολύσεως ο Ποιμενάρχης μας ευχήθηκε εορτίως στο εκκλησίασμα Ευλογημένα Χριστούγεννα με αγάπη και υγεία.

Στην πανηγυρική Θεία Λειτουργία των Χριστουγέννων, στον Μητροπολιτικό Ι.Ν. Αγίου Δημητρίου, το «παρών» έδωσαν ο δήμαρχος Ελασσόνας Νίκος Γάτσας, ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Κώστας Κορακίδης, οι αντιδήμαρχοι Γιωργος Κυριλλίδης και Χρήστος Παπαδημητρίου, ο πρόεδρος της ΑΕΝΟΛ Λευτέρης Φουρκιώτης, ο πρώην δήμαρχος Ελασσόνας – επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης Νίκος Ευαγγέλου, παλαιοί και νέοι αυτοδιοικητικοί,  εκπρόσωποι φορέων και συλλόγων, κ.ά.

Previous ArticleNext Article