Λάρισα

Χρήστος Κέλλας: Επανεκλογή στην προεδρία της Επιτροπής Οδικής Ασφάλειας, με διακομματική ψήφο

Ομόφωνα υπέρ της επανεκλογής του Χρήστου Κέλλα στην προεδρία της Επιτροπής Οδικής Ασφάλειας της Βουλής αποφάσισαν οι βουλευτές, που συμμετέχουν ως μέλη στη συγκεκριμένη ειδική μόνιμη επιτροπή.

Ο Λαρισαίος βουλευτής έλαβε διακομματική «ψήφο εμπιστοσύνης» από τους συναδέλφους του για την 4η και τελευταία σύνοδο της κοινοβουλευτικής περιόδου, η οποία οδηγεί στις εθνικές εκλογές του 2023.

Ο Χρήστος Κέλλας, μετά την ολοκλήρωση της ψηφοφορίας, δήλωσε:

«Ευχαριστώ τους συναδέλφους μου, που ανανέωσαν την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπό μου και για τη φετινή κοινοβουλευτική σύνοδο.

Η Επιτροπή Οδικής Ασφάλειας της Βουλής έχει ως αντικείμενο την υποβολή προτάσεων προς την κυβέρνηση για τη δημιουργία προϋποθέσεων ασφαλέστερης κυκλοφορίας των ανθρώπων στους δρόμους.

Με γνώμονα την αναβάθμιση της ασφάλειας των χρηστών της οδού και την ενίσχυση της οδικής συνείδησης, διαθέτουμε το βήμα της Βουλής των Ελλήνων σε φορείς και ειδικούς, που συμβάλλουν στην ανάπτυξη του πεδίου της οδικής ασφάλειας στη χώρα μας. Λαμβάνουμε υπόψη μας και επεξεργαζόμαστε κάθε υλοποιήσιμη πρόταση, επιλέγοντας μεταξύ των καλύτερων διεθνών προτύπων και προτείνοντας στην εκτελεστική εξουσία μεταρρυθμίσεις, που έχουν ως σκοπό την προστασία της ανθρώπινης ζωής και τη βιωσιμότητα των μεταφορών.

Όπως σε κάθε σύνοδο, θα εργαστούμε κι αυτή τη φορά χωρίς κομματικές εξαρτήσεις, έχοντας ως προτεραιότητες την αναβάθμιση της ιατρικής φροντίδας των ατυχημάτων με έμφαση στη λειτουργικότητα των εναέριων μέσων διάσωσης καθώς και την προσαρμογή του ΚΟΚ στις σύγχρονες κυκλοφοριακές συνθήκες.

Καλή δύναμη σε όλες κι όλους».

 

Previous ArticleNext Article