Λάρισα

Χρ. Κέλλας για τα Θεοφάνεια: «Δεν “χαρίζουμε” την Ορθοδοξία σε κανέναν»

«Σήμερα ήταν η πρώτη και – εύχομαι – η μοναδική φορά στην ιστορία του ελληνικού κράτους, που γιορτάσαμε τα Θεοφάνεια υπό το κράτος της απειλής της πανδημίας.»

Τα παραπάνω δήλωσε ο αν. γραμματέας της ΚΟ της ΝΔ, βουλευτής Ν. Λάρισας, Χρήστος Κέλλας, για τη γιορτή των Θεοφανείων, προσθέτοντας:

«Εύχομαι ολόψυχα ο Τριαδικός Θεός να δίνει σε όλους μας φώτιση και δύναμη, πρώτιστα στους υγειονομικούς μας που μάχονται αδιάλειπτα στην πρώτη γραμμή επί 10 μήνες, στους επιστήμονες που εργάζονται άοκνα για την παρασκευή εμβολίων και φαρμάκων και εν γένει σε όλους όσοι αγωνίζονται για την επιστροφή της ζωής μας στην κανονικότητα.

Μέσα σε αυτούς συγκατατάσσονται, ασφαλώς, οι ιεράρχες και οι κληρικοί μας, με τους οποίους ανέκαθεν συμπορευόμαστε, τόσο ως πιστοί, όσο και ως Πολιτεία, για τη στήριξη του λαού μας και την ανάπτυξη της πατρίδας μας. Τους ευχαριστούμε για την υπεύθυνη στάση τους και σε αυτή τη μεγάλη δοκιμασία, στέλνοντας από κοινού μήνυμα σε ακραίους και επαγγελματίες “ζηλωτές” πως δεν τους “χαρίζουμε” την Εκκλησία μας! Η Ορθοδοξία ανήκει στο Έθνος!

Εύχομαι από καρδιάς στην κυβέρνηση, υπό τη νέα της σύνθεση, να έχει καλή επιτυχία στο έργο της και να οδηγήσει το ταχύτερο δυνατόν τη χώρα στην έξοδο από την υγειονομική κρίση.

Χρόνια πολλά!».

Previous ArticleNext Article