Αθλητισμός

Χωρίς νίκη και στα Φάρσαλα: 2-2

Μακριά από την νίκη έμεινε για τρίτο διαδοχικό αγώνα (πρωταθλήματος και κυπέλλου) ο Οικονόμος Τσαριτσάνης, ο οποίος αναδείχθηκε ισόπαλος στα Φάρσαλα με τον τοπικό Αχιλλέα και σκορ 2-2.Ήταν ένα αποτέλεσμα που δημιούργησε ανάμεικτα συναισθήματα στους δύο αντιπάλους, αφού οι μεν γηπεδούχοι επιθυμούσαν να συνδυάσουν με νίκη την επιστροφή τους στην φυσική τους έδρα κατά το ξεκίνημα του δευτέρου γύρου, οι δε φιλοξενούμενοι – που δέχθηκαν πίεση σε διαστήματα του αγώνα – έχασαν στο φινάλε την μεγάλη ευκαιρία για το νικητήριο γκολ.
Στο 6′ από γύρισμα του Σταμάτη, ο Δριστέλας ευρισκόμενος σε καλή θέση σούταρε εκτός εστίας, ενώ τρία λεπτά αργότερα καταλογίστηκε πέναλτυ σε μαρκάρισμα του Μπουμπουνάρα επί του Παπακωνσταντίνου. Ψύχραιμος από την “βούλα” των 11 μέτρων, ο Τσιάκος άνοιξε το σκορ για τους Φαρσαλινούς (10′, 1-0).
Στο 16′ ο Ντούφας “έβγαλε” τον Σταμάτη στην δεξιά πλευρά της επίθεσης και παρότι το σουτ που επιχείρησε ήταν άστοχο, την φάση ακολούθησε ο Γκαραλιάκος που με κοντινό σουτ ισοφάρισε.
Στο 22′ σουτ του Φούσα αποκρούστηκε από το οριζόντιο δοκάρι, ενώ στο 24′ σε γύρισμα του Καρβούνη ο Τσιάκος σούταρε για να απομακρύνει τον κίνδυνο με τα πόδια ο Νούσιας. Στο 27′ σέντρα-σουτ του Γκαραλιάκου έφυγε λίγο έξω από την εστία του Γεωργαντζά, ενώ στο 30′ ο Ματούλας πάσαρε στον Σταμάτη που βρισκόταν σε θέση βολής μέσα στην περιοχή αλλά οι διαδοχικές προσπάθειές του για σουτ αποκρούστηκαν από τους Γκουγκουλιά και Τλούπα.Στην επαναφορά της μπάλλας, όμως, ακολούθησε ο Δριστέλας που δεν δυσκολεύτηκε να “γράψει” το 1-2.
Στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι πήραν μέτρα στον αγωνιστικό χώρο, χωρίς όμως να είναι ιδιαίτερα απειλητικοί.Στο 74′, μάλιστα, οι Τσαριτσανιώτες σε αντεπίθεση με τον Ματούλα “άγγιξαν” το 1-3 αλλά στο τετ-α-τετ βγήκε νικητής ο τερματοφύλακας Γεωργαντζάς, ενώ στην επόμενη φάση ο Σάαρ – Αποστολάκης πάσαρε προς την κατεύθυνση του Τσιάκου που προχώρησε και πλάσαρε υποδειγματικά τον Νούσια, διαμορφώνοντας το τελικό 2-2.Στο 88′ ο Κερμελίδης από ευνοϊκή θέση σούταρε ψηλά άουτ, ενώ στο 90’+2′ μετά από εκτέλεση κόρνερ του Δραχαλίβα, η κεφαλιά του Γανού αποκρούστηκε από το δεξί κάθετο δοκάρι.
Τον αγώνα διηύθυνε ο Γιώργος Φακής με συνεργάτες τους Αχιλλέα Νίκζα – Βασίλη Κοντογιάννη, χωρίς προβλήματα.
ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΦΑΡΣΑΛΩΝ (Χρήστος Καπελιάνης): Γεωργαντζάς, Σώκος, Κουρτεσιώτης, Τλούπας, Ποτόσογλου, Γκουγκουλιάς (65′ Σάαρ – Αποστολάκης), Παπακωνσταντίνου (80′ Κρικώνης), Σταμπουλής, Φούσα (46′ Κερμελίδης), Τσιάκος, Καρβούνης (80′ Φασούλας).
ΟΙΚΟΝΟΜΟΣ ΤΣΑΡΙΤΣΑΝΗΣ (Βασίλης Μπακογιάννης): Νούσιας, Ντούφας, Μπουμπουνάρας (46′ Γκαντούνας), Αυλογιάρης, Γανός, Αλεξόπουλος, Γκαραλιάκος (79′ Σεμερτζίδης), Γκόλτσιος, Σταμάτης (85′ Τσούτσας), Ματούλας, Δριστέλας (85′ Στ.Δραχαλίβας).
Previous ArticleNext Article