Λάρισα

Χαρακόπουλος στο bazaar της Αντικαρκινικής Εταιρίας: Το έργο της Αντικαρκινικής αξίζει την ενίσχυση όλων μας

«Η αναβάθμιση του Εθνικού Συστήματος Υγείας είναι το μεγάλο στοίχημα για την χώρα. Η παροχή υψηλών υπηρεσιών υγείας σε όλους τους πολίτες είναι ένα αυτονόητο αίτημα για μια σύγχρονη πολιτεία. Κι αυτό αποδείχθηκε περίτρανα στα δύσκολα χρόνια της πανδημίας. Οφείλουμε τα επόμενα χρόνια να επενδύσουμε ακόμη περισσότερα στις εγκαταστάσεις, αλλά και στο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, ώστε ο τομέας της υγείας να φθάσει στο επίπεδο που όλοι θα θέλαμε. Αυτό ισχύει, ιδιαίτερα, για την αντιμετώπιση των πλέον σοβαρών ασθενειών, όπως είναι ο καρκίνος, έναντι του οποίου η σύγχρονη ιατρική επιστήμη έχει πετύχει θαύματα. Για τον λόγο αυτό κάθε πρωτοβουλία που κινείται προς αυτήν την κατεύθυνση, είναι αξιέπαινη και αξίζει την ενίσχυση όλων μας».

Τα παραπάνω δήλωσε ο βουλευτής Λαρίσης της Νέας Δημοκρατίας κ. Μάξιμος Χαρακόπουλος, κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης Spring Bazaar που διοργάνωσε η Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρεία/Παράρτημα Λάρισας που πραγματοποιήθηκε σε ξενοδοχείο της πόλης, με σκοπό τη συγκέντρωση εσόδων για την ανακαίνιση των χώρων χημειοθεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας και την αγορά ειδών για το αντίστοιχο τμήμα χημειοθεραπειών του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας.

Ο Θεσσαλός πολιτικός τόνισε ότι «θα ήθελα και δημοσίως να εκφράσω τα ειλικρινή μου συγχαρητήρια στους ανθρώπους, που αποτελούν την ψυχή της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας στη Λάρισα, για τη διοργάνωση του Spring Bazaar, αλλά και την όλη εθελοντική τους δράση για την στήριξη των συμπολιτών μας που μάχονται με τον καρκίνο. Και να διαβεβαιώσω τους φίλους της Εταιρείας, όπως ανέφερα και στην πρόεδρο κ. Ράνια Σουλτούκη, ότι θα είμαι πάντοτε στο πλευρό τους σε ό,τι χρειαστούν, τόσο στο πλαίσιο των θεσμικών μου αρμοδιοτήτων, όσο και σε ανθρώπινο επίπεδο».

Previous ArticleNext Article