Αθλητισμός

Χαμόγελα στην «πρώτη» του Π.Ο. Ελασσόνας – Ψηλά ο πήχυς (ΦΩΤΟ)

Δεν έλειψαν τα χαμόγελα και η συγκρατημένη αισιοδοξία, αλλά και οι αστεϊσμοί και το οικογενειακό κλίμα στην «πρώτη» του Π.Ο. Ελασσόνας, που ξεκίνησε την προετοιμασία του ενόψει των αγωνιστικών υποχρεώσεων τόσο στο Κύπελλο Ελλάδος(…Κυριακή 27 Αυγούστου), όσο και στο διαφαινόμενο ιδιαίτερα ανταγωνιστικό φετινό πρωτάθλημα της Α΄ Ε.Π.Σ. Λάρισας.
Ο πρόεδρος της ομάδας Άλκης Χατζηβασίλης και οι παριστάμενοι διοικητικοί δεν έκρυψαν την πίστη τους πως και ο φετινός Π.Ο.Ε. θα συνεχίσει να στοχεύει ψηλά.
Η πρώτη συγκέντρωση των ποδοσφαιριστών με τη διοίκηση και το τεχνικό «τημ» και η πρώτη προπόνηση της ομάδας πραγματοποιήθηκε πρόσφατα στο περιποιημένο ανακαινισμένο γήπεδο της Ελασσόνας.
Στο νέο ξεκίνημα της ομάδας, αρκετοί ποδοσφαιριστές αλλά και…δικαιολογημένα απόντες. Οι περισσότεροι γνώριμοι μεταξύ τους, αλλά και κάποια νέα πρόσωπα, που από τις πρώτες στιγμές της παρουσίας τους δεν έκρυβαν την ευγένεια τους και τη διάθεση τους για αγωνιστικότητα και συνεργασία. Δίπλα τους, ο Ελασσονίτης προπονητής της ομάδας Νίκος Φώλλας, αλλά και ο γνώριμος του ποδοσφαίρου του Νομού Λάρισας τεχνικός διευθυντής του Π.Ο.Ε. Γιώργος Καλτέκης.

 

Ανοίγοντας την «πρώτη» του Π.Ο.Ε., απευθυνόμενος προς τους ποδοσφαιριστές, ο πρόεδρος του Άλκης Χατζηβασίλης και ο προπονητής Νίκος Φώλλας ευχήθηκαν σε όλους υγεία και νέες αγωνιστικές επιτυχίες, υπενθυμίζοντας πως ο Π.Ο.Ε. είναι μια μεγάλη οικογένεια και θα συνεχίσει να βλέπει ψηλά.
Μετά τις πρώτες συστάσεις και τη γνωριμία με τους νεαποκτηθέντες ποδοσφαιριστές ακολούθησε τρέξιμο, ασκήσεις και χαλάρωμα, κάτω από τα βλέμματα των διοικητικών και λιγοστών «πιστών» φιλάθλων, που…δεν έκρυβαν το ενδιαφέρον τους για τις πρώτες αγωνιστικές κινήσεις των νέων ποδοσφαιριστών της ομάδας.
Όπως έγινε γνωστό, οι πρώτες ημέρες των προπονήσεων θα έχουν αναγνωριστικό χαρακτήρα, ενώ αμέσως μετά θα ακολουθήσει το στάδιο των καθημερινών προπονήσεων. Ακόμη, προγραμματίζεται σειρά φιλικών αγώνων, ενώ μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται να ενταθούν οι προσπάθειες των ανθρώπων του Π.Ο.Ε. για να ενισχυθεί επιπλέον, να ολοκληρωθεί και να «κλειδώσει» το «ρόστερ» της ομάδας για τη φετινή αγωνιστική χρονιά.

Ενδιαφέρον παρουσιάζουν οι πρώτες δηλώσεις του προπονητή Νίκου Φώλλα προς τα τοπικά Μ.Μ.Ε.: «Αρχικά, θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση του Π.Ο.Ε. για την εμπιστοσύνη που μου δείχνει. Ξεκινάμε με όνειρα και φιλοδοξίες και φέτος, θέλουμε να στηρίξουμε πάρα πολύ τα νέα παιδιά και να βοηθήσουμε την εξέλιξη τους. Υπάρχει μια πολύ καλή συνεργασία με τον τεχνικό διευθυντή της ομάδας Γιώργο Καλτέκη και βήμα – βήμα προχωράμε το σχεδιασμό για τη νέα σεζόν και μέχρι το τέλος του μήνα θα έχει ολοκληρωθεί. Το ρόστερ δεν έχει ακόμα ολοκληρωθεί αλλά τις επόμενες ημέρες θα ολοκληρωθούν κάποιες σημαντικές μεταγραφικές κινήσεις. Νομίζω ότι θα παρουσιαστούμε έτοιμοι στο νέο πρωτάθλημα. Η ομάδα της Ελασσόνας είναι αναγκασμένη να πρωταγωνιστεί σε όποιο πρωτάθλημα και αν αγωνίζεται…και αυτό θα κάνει και φέτος, με παρακαταθήκη τις πλούσιες εμπειρίες από τις προηγούμενες χρονιές. Ο βασικός κορμός έχει μείνει στην ομάδα και οι στόχοι για φέτος είναι ιδιαίτερα υψηλοί. Εύχομαι καλή ποδοσφαιρική χρονιά σε όλα τα σωματεία του Νομού μας και χωρίς τραυματισμούς στους ποδοσφαιριστές».
Τέλος, χθες, η Ελασσονίτικη ομάδα ανακοίνωσε τα πρώτα της φιλικά ματς, που είναι:
Σάββατο 12 Αυγούστου: Π.Ο.Ε. – Πιερικός
Κυριακή 20 Αυγούστου: Π.Ο.Ε. – Οικονόμος Τσαριτσάνης
Πέμπτη 31 Αυγούστου: Π.Ο.Ε. – Ανθούπολη.

 

 

Εφημερίδα Ελευθερία –  Γ. Μουκίδης

Previous ArticleNext Article