Ελασσόνα

Μπίζιου: Σεβασμός στην Ελληνική Αστυνομία

Συνάντηση με τον Υφυπουργό Προστασίας του Πολίτη κ. Λευτέρη Οικονόμου και τον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγο κ. Μιχαήλ Καραμαλάκη πραγματοποίησε η Βουλευτής Λάρισας της ΝΔ κα Στέλλα Μπίζιου. H κα Μπίζιου ενημερώθηκε από τους δύο άνδρες για το μεγάλο εξοπλιστικό πρόγραμμα της Ελληνικής Αστυνομίας, ύψους 31 εκατομμυρίων ευρώ, ενώ συζητήθηκαν και πολλά θέματα που την τρέχουσα περίοδο απασχολούν την αστυνομία με αποκορύφωμα την επιβολή των μέτρων κατά της διάδοσης του κορωνοιού.

Αμέσως μετά έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Με αφορμή την συνάντηση μου με τον Υφυπουργό κ. Λευτέρη Οικονόμου και τον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας κ. Μιχαήλ Καραμαλάκη, θα ήθελα να συγχαρώ τους Αστυνομικούς σε ολόκληρη τη χώρα για την συμβολή τους στην αντιμετώπιση της πανδημίας και στην ορθή εφαρμογή των περιοριστικών μέτρων.

Από τα γεγονότα του Έβρου και την αντιμετώπιση του κορωνοιού μέχρι την καθημερινή προστασία των πολιτών, το προσωπικό της ΕΛ.ΑΣ επιτελεί το καθήκον του με επαγγελματισμό, αυταπάρνηση αλλά και σεβασμό στον πολίτη.

Η κυβέρνηση της ΝΔ, όπως και η πλειοψηφία των Ελλήνων, αναγνωρίζει το δύσκολο έργο των αστυνομικών και για αυτό τους τελευταίους 18 μήνες το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη και η ΕΛΑΣ υλοποιούν ένα εξαιρετικά μεγάλο και φιλόδοξο σχέδιο για τον εξοπλισμό των αστυνομικών υπηρεσιών με την αγορά σύγχρονου μηχανοκίνητου επιχειρησιακού εξοπλισμού. Από σύγχρονα περιπολικά μέχρι θωρακισμένα οχήματα, αλεξίσφαιρα γιλέκα και επιχειρησιακές στολές, η κυβέρνηση έχει κάνει τους τελευταίους 18 μήνες όσα δεν έγιναν τα τελευταία 18 χρόνια.

Αυτοί που καθημερινά μάχονται για την προστασία της ζωής και της περιουσίας μας, αξίζουν το σεβασμό μας».

Previous ArticleNext Article