Παραπολιτικά

Bραβείο Διεθνούς Διάκρισης για τον Ελασσονίτη καθηγητή του Πανεπιστημίου Αιγαίου κ. Ζαρώτη Γεώργιο

Ο Γεώργιος Φ. Ζαρώτης Phd, μέλος Ε.Ε.Π. της Σχολής Ανθρωπιστικών Επιστημών του  Πανεπιστημίου Αιγαίου στη Ρόδο  βραβεύτηκε στις 26 Ιανουαρίου 2020 στο Trichy, Tamil Νadu της Ινδίας, με το βραβείο Διεθνούς Ερευνητικής Διάκρισης  “International Distinguished Researcher in Recreational Sport, leisure and Health Studies” που απονέμεται από το συμβούλιο RULA AWARDS & IJRULA σε συνεργασία με το World Research Council & United Medical Council.

Κατά τη διάρκεια της εκπαιδευτικής άδειας που του χορηγήθηκε το Ακαδημαϊκό έτος 2018 από το Πανεπιστήμιο Αιγαίου, ο κ. Ζαρώτης συμμετείχε  στο ερευνητικό πρόγραμμα με τίτλο “Drop-out in Fitness – Sport”.

Στο πλαίσιο του ερευνητικού προγράμματος  δημοσίευσε τα αποτελέσματα της έρευνας σε διεθνή επιστημονικά περιοδικά. Η αριστεία ενός άρθρου αυτού του ερευνητικού προγράμματος τελικά επιλέχθηκε και βραβεύθηκε  για τα «Βραβεία Διεθνούς Έρευνας 2020» στο Trichy, Tamil Νadu της Ινδίας.

Το Βραβείο Διεθνούς Ερευνητικής Διάκρισης αποβλέπει στην τιμή της αριστείας της έρευνας και στην αύξηση της διεπιστημονικής δέσμευσης με παραδείγματα στη διδασκαλία και στους διάφορους τρόπους με τους οποίους η εκπαιδευτική εμπειρία της έρευνας βελτιώνεται παγκοσμίως από τους εκπαιδευτικούς και τους χορηγούς της έρευνας.

*Ο κ. Γιώργος Φ. Ζαρώτης με καταγωγή από την Καλλιθέα Ελασσόνας και απόφοιτος του 1ο Γενικού Λυκείου Ελασσόνας, σπούδασε Αθλητικές Επιστήμες, Φυσικοθεραπεία και Οικονομικές Επιστήμες σε Πανεπιστήμια της Γερμανίας.

Previous ArticleNext Article