Λάρισα

Αξιοποίηση σε καίριο πόστο του κρατικού μηχανισμού η επόμενη ημέρα για τον Κώστα Αγοραστό; – Το ταξίδι στην Αθήνα και οι επαφές

Το ενδεχόμενο να αξιοποιηθεί σε κάποιο κυβερνητικό πόστο φέρεται να εξετάζει ο πρώην Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός. Αυτό προκύπτει, από καλά πληροφορημένες πηγές που θέλουν τον Λαρισαίο να βρέθηκε για αρκετές ημέρες την προηγούμενη εβδομάδα στην Αθήνα, όπου είχε μπαράζ επαφών με κυβερνητικά στελέχη.

Αυτό εξάλλου ήταν κι ένα από τα πιθανότερα σενάρια της επόμενης ημέρας για τον κ. Αγοραστό, την ώρα που από το περιβάλλον του αποκλείουν και μάλιστα με κατηγορηματικό τρόπο, ενδεχόμενη υποψηφιότητά του στις επικείμενες ευρωεκλογές την άνοιξη.

Αντίθετα, βλέπει αρκετά θετικά μία τεχνοκρατική θέση όπου θα μπορούσε να αξιοποιήσει τη μεγάλη του εμπειρία στα κοινά, με αποκορύφωμα τα 13 χρόνια στον Περιφερειακό θώκο, αλλά και τη θητεία του στην προεδρία της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας.

Προφανώς και στο επόμενο διάστημα αναμένεται ο… λευκός καπνός, με τον κ. Αγοραστό πάντως να επιμένει πως θα τιμήσει την ψήφο των συμπολιτών του και πως θα παραμείνει ενεργός στο Περιφερειακό Συμβούλιο. Όσο για την απουσία από τη συνεδρίαση της περασμένης εβδομάδας, αυτή οφείλεται στο πολυήμερο ταξίδι στην πρωτεύουσα και όχι σε κάποια αλλαγή πλεύσης, όπως διευκρίνιζαν συνομιλητές του…

onlarissa.gr

Previous ArticleNext Article