Αθλητισμός

Ατρόμητος – ΑΕΛ 1-1: έΧασε την ευκαρία η Λάρισα στο Περιστέρι

Η ΑΕΛ  βρέθηκε πολύ κοντά σε ένα σπουδαίο διπλό για τη “μάχη” της παραμονής στη Superleague, αλλά ο Ατρόμητος ισοφάρισε στο τέλος και το 1-1 έμεινε μέχρι τη λήξη του αγώνα της 23η αγωνιστικής του πρωταθλήματος

Οι “βυσσινί” μπήκαν πιο δυνατά στο παιχνίδι κι έχασαν αρκετές ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο, πριν καταφέρουν να ανοίξουν το σκορ με τον Ακούνια στο 43′ Από λάθος στην άμυνα των γηπεδούχων, ο Μπεν Χατίρα βρέθηκε σε θέση βολής, έδωσε πέφτοντας στον Ουρουγουανό επιθετικό κι αυτός έστειλε από κοντά την μπάλα στα δίχτυα, για το 1-0 στο ματς.

Οι ρόλοι αντιστράφηκαν όμως για τις δύο ομάδες στο δεύτερο μέρος, αφού ο Ατρόμητος προσπάθησε να αντιδράσει και δημιούργησε σημαντικές στιγμές στα καρέ της Λάρισας. Χαρίσης και Κωτσόπουλος “προειδοποίησαν” τους φιλοξενούμενους κι αφού ο Ακούνια δεν κατάφερε να “τελειώσει” το ματς στο 68′,  ο Αγκάγιεφ ισοφάρισε στο 76′. Από σέντρα του Γκάλο, ο Ισραηλινός πλάσαρε άψογα από κοντά και έγραψε το 1-1, το οποίο ήταν και το τελικό σκορ.

Η ΑΕΛ έμεινε έτσι στην τελευταία θέση της βαθμολογίας της Superleague, με 10 βαθμούς σε 21 αγώνες, ενώ ο Ατρόμητος στην 9η θέση με 25 βαθμούς σε 23 αγώνες.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Σάββας Παντελίδης): Μανδάς, Στρούγγης, Μαυρομμάτης, Γκάλο, Γκαλβάο, Σάλομον, Χαρίσης (74′ Ούμπιδες), Χριστοδουλόπουλος (61′ Αγκάγεφ), Μουνίθ (61′ Ραμπέγιο), Μανούσος (46′ Εντομβονγί), Κωτσόπουλος (83′ Γιακουμάκης).

ΑΕΛ (Τζιανλούκα Φέστα): Νάγκι, Γιακιμόφσκι (71′ Καρανίκας), Ζίζιτς, Μαξιμένκο (52′ Μιχαήλ), Χουσίνο, Κολομπίνο, Γκράουρ, Στίφλερ (60′ Ηλιάδης), Μπεν Χατίρα (61′ Μιλοσάβλιεβιτς), Ακούνια, Νικολιάς.

 

Previous ArticleNext Article