Λάρισα

Αθηναίος μαθητής πούλησε Πασχαλινές λαμπάδες και προσφέρει τα έσοδα στο σχολείο Δαμασίου!

Συγκινημένη είναι η σχολική κοινότητα στο Δαμάσι Τυρνάβου με την πράξη μαθητή δημοτικού από την Αθήνα, ο οποίος, ευαισθητοποιημένος από τον καταστροφικό σεισμό της 3ης Μαρτίου, έφτιαξε μόνος του 100 λαμπάδες τις πούλησε σε φίλους και τα έσοδα τα διαθέτει στο δημοτικό σχολείο Δαμασίου για την αγορά ενός υπολογιστή!

Η επιστολή του μικρού μαθητή:

Κύριε Δ/ντη, Καλησπέρα σας και Χρόνια πολλά.

Λέγομαι Α******ς Π******ς και είμαι μαθητής της στ’ δημοτικού στην Αθήνα. Επικοινωνώ μαζί σας για σας ενημερώσω ότι μετά τον μεγάλο σεισμό και βλέποντας την καταστροφή του σχολείου σας, θέλησα να αγοράσω και να προσφέρω και εγώ προσωπικά έναν ηλεκτρονικό υπολογιστή στην Στ΄ δημοτικού του σχολείου σας.

Σκέφτηκα ότι πρέπει να απευθυνθώ σε παιδιά ίδιας ηλικίας με εμένα «για να νιώσουν» ότι εμείς οι συνομήλικοι σε άλλες γωνιές της Ελλάδας δε τους ξεχνάμε…και γι αυτό σας αναφέρω την στ’ δημοτικού.

Για να συγκεντρώσω τα χρήματα έφτιαξα προσωπικά 100 λαμπάδες για την Ανάσταση μέσα σε 15ημερες και τις έδωσα σε συγγενείς και φίλους έναντι 5ευρώ. Ο σκοπός μου δεν ήταν να ζητήσω χρήματα από τους γονείς μου, αλλά να εργαστώ και εγώ και να προσφέρω τα χρήματα της εργασίας μου σε έναν καλό σκοπό.

Έχω λοιπόν στη διάθεση της τάξης 500ευρώ για αγορά υπολογιστή ή ότι άλλο νομίζετε εσείς ότι χρειάζονται οι φίλοι μου στο σχολείο σας. Βλέπω με μεγάλη χαρά ότι έχετε πολλές προσφορές. Ελπίζω να δεχτείτε και τη δική μου.

Σας ευχαριστώ Α*******ς Π********ς

Πηγή: larissapress.gr

Previous ArticleNext Article