Λάρισα

Αστυνομικοί στη Λάρισα έσωσαν δύο άτομα την ώρα που το αυτοκίνητό τους κρεμόταν από το χείλος του γκρεμού

Αξιοθαύμαστες οι ενέργειες Λαρισαίων αστυνομικών τις τελευταίες ημέρες (και όχι μόνο φυσικά), καθώς δύο περιπτώσεις των τελευταίων ημερών αποδεικνύουν το έργο που επιτελούν.

Ύστερα από τους δύο αστυνομικούς που έσωσαν συμπολίτη μας που αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει, δύο αρχιφύλακες στη Λάρισα έσωσαν κυριολεκτικά από του χάρου τα δόντια δύο άτομα που το αυτοκίνητό τους κρεμόταν στο χείλος του γκρεμού.

Δείτε την ανακοίνωση της Ένωσης Αστυνομικών Λάρισας:

Η Ένωση Αστυνομικών Λάρισας εκφράζει τα δημόσια συγχαρητήρια της, στους συναδέλφους του ΑΤ Αγιάς και συγκεκριμένα:

1) Υπαρχιφύλακα Κωνσταντίνο Σπ. και Αστυφύλακα Σωτήριο Χ., οι οποίοι μετέβησαν σε εξοχική κατοικία και με την άμεση ανταπόκριση τους, καθώς και τις γνώσεις τους στις Α’ Βοήθειες, κυριολεκτικά έσωσαν συμπολίτη ο οποίος είχε προσπαθήσει να βάλει τέλος στη ζωή του, κοβωντας τις φλέβες του.

2) Εκτός από το ανωτέρω περιστατικό που είδε το φως της δημοσιότητας, είμαστε υποχρεωμένοι να αναδείξουμε και ένα ακόμα το οποίο δεν έτυχε ανάλογης δημοσιοποίησης, αφορά την άμεση παρέμβαση των Αρχιφυλακων Αντώνιου Γκ. και Απόστολου Ξ. οι οποίοι ανταποκρίθηκαν σε αγωνιώδη έκκληση συμπολιτών μας, ο ένας εξ αυτών με κινητικά προβλήματα, το αυτοκίνητο των οποίων εξαιτίας μηχανικής βλάβης, βρέθηκε στο χείλος του γκρεμού, σχεδόν στον αέρα, συγκρατούμενο από κάποια δένδρα, με αποτέλεσμα να σωθεί το όχημα το οποίο ήταν θέμα χρόνου να πέσει.

Τα περιστατικά αυτά αναδεικνύουν για πολλοστή φορά, το φιλότιμο καθώς και το ουσιαστικό και πολυεπίπεδο κοινωνικό έργο του προσωπικού της Ελληνικής Αστυνομίας.

Πηγή: onlarissa.gr

Previous ArticleNext Article