Αθλητισμός

Αστέρας Τρίπολης – ΑΕΛ: Ήττα στο ντεπούτο του Φέστα

Παρά τα μετεγγραφικά σενάρια, ο Χερόνιμο Μπαράλες παραμένει στον Αστέρα Τρίπολης και με δικό του γκολ κόντρα στην ΑΕΛ, οι Αρκάδες πήραν τη νίκη με 1-0 και εδραιώθηκαν στην 6η θέση της Superleague.

Οι γηπεδούχοι είχαν τον έλεγχο του αγώνα στη μεγαλύτερη διάρκεια, με τη Λάρισα να προσπαθεί να τους κρατήσει μακριά από την εστία της, αλλά ο Μπαράλες στο 60′ έδωσε τη λύση και χάρισε τη νίκη στην ομάδα του.

Το παιχνίδι

Ο Αστέρας Τρίπολη πήρε από την αρχή του αγώνα την κατοχή της μπάλας και έψαξε το γκολ, έχοντας πέντε τελικές στο πρώτο ημίχρονο, αλλά χωρίς να “απειλήσει” ουσιαστικά την εστία των φιλοξενούμενων.

Η ΑΕΛ ήταν αντίθετα αυτή που έφθασε πιο κοντά στο γκολ με σουτ του Μιλοσάβλεβιτς στο 44′ το οποίο και απέκρουσε με δυσκολία ο Τσιφτσής.

Οι Αρκάδες μπήκαν όμως ακόμα πιο δυνατά στο δεύτερο ημίχρονο και αφού πρώτα προειδοποίησαν με τον Καπίγια στο 46′ στη συνέχεια βρήκαν και το γκολ.

Μετά από ωραία επιθετική ανάπτυξη, ο Άλβαρες έκανε εξαιρετική σέντρα από αριστερά και ο Μπαράλες με ιδανική κίνηση στο δεύτερο δοκάρι, βρέθηκε απέναντι από την εστία, στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0.

Οι “βυσσινί” δεν κατάφεραν να αντιδράσουν στη συνέχεια και μάλιστα ο Αστέρας ήταν αυτός που “πίεσε” περισσότερο για ένα δεύτερο γκολ, το οποίο όμως δεν ήρθε μέχρι τέλους.

Το 1-0 παρέμεινε έτσι και χάρισε στους Αρκάδες μία ακόμη νίκη που δείχνει να τους καθιερώνει στην πρώτη 6άδα του πρωταθλήματος ενόψει και των πλέι οφ. Αντίθετα, η Λάρισα συνεχίζει την τραγική της σεζόν στη Superleague και παραμένει στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας.

Οι συνθέσεις στο Αστέρας Τρίπολης – ΑΕΛ

Αστέρας Τρίπολης (Μίλαν Ράσταβατς): Τσιφτσής, Κώτσιρας (93΄Γκαρσία), Άλβαρες, Καστάνο, Σουάρεθ, Βαλιέντε, Μουνάφο (90΄Μπελόκ), Σίτο (83΄Αλί Μπαμπά), Ρεγκίς (46′ Καπίγια), Ριέρα (46΄Λ. Φερνάντεθ), Μπαράλες

ΑΕΛ (Τζιανλούκα Φέστα): Μπάγιτς, Μιχαήλ, Ζίζιτς, Τσόσιτς, Μπέρτος (63΄Ακούνια), Καρανίκας, Ηλιάδης (87΄Σπαρβ), Μιλοσάβλιεβιτς, Κολομπίνο (74΄Πινακάς), Νικολιάς, Ντουρμισάι (75΄Νούνιτς)

newsit.gr

Previous ArticleNext Article