Αθλητισμός

Αρχίζουν οι εγγραφές στα τμήματα υποδομής του ΠΟΕ

Η διοίκηση του ΠΟ Ελασσόνας ανακοινώνει ότι τη Δευτέρα 6 Σεπτεμβρίου ξεκινούν οι εγγραφές στα τμήματα υποδομής του συλλόγου.

Η πρώτη συγκέντρωση θα πραγματοποιηθεί στο βοηθητικό γήπεδο Ελασσόνας, όπου οι γονείς και οι μικροί αθλητές θα ενημερωθούν και για το πρόγραμμα των προπονήσεων.

Οι υπεύθυνοι και οι προπονητές των τμημάτων υποδομών για ακόμη μία χρονιά θα διδάξουν τα μυστικά του ποδοσφαίρου στους μικρούς αθλητές 5-16 ετών που θα έχουν την ευκαιρία να ενσωματωθούν στην μεγάλη αθλητική οικογένεια του ΠΟ Ελασσόνας.

Στόχος του συλλόγου μας είναι μέσω των τμημάτων υποδομής, η εκπαίδευση των μικρών αθλητών όχι μόνο στον αθλητισμό, αλλά η σωστή κοινωνικοποίηση τους και η ανάπτυξη της προσωπικότητας τους. Παράλληλος στόχος είναι η ανάδειξη ταλέντων που θα στελεχώσουν με αθλητές της περιοχής μας μελλοντικά την μεγάλη ομάδα του συλλόγου.

Οι προπονήσεις θα πραγματοποιούνται στο βοηθητικό γήπεδο Ελασσόνας σύμφωνα με όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα λειτουργίας που προβλέπονται λόγω της πανδημίας του Covid-19.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλούν στα τηλέφωνα, 6977227455 (Άλκης Χατζηβασίλης) και 6973390996 (Φάνης Τσέλιος).

Προπονητές: Φάνης Τσέλιος (UEFA B), Βασίλης Τσονούλης, Χάρης Νούσιας.

Προπονητής τερματοφυλάκων: Γιώργος Σαπουνάς.

Έλα και εσύ για να γνωρίσεις νέους φίλους και να νιώσεις τη χαρά του αθλήματος

Previous ArticleNext Article