Ελασσόνα

Απόψε η Μαγική Νύχτα στην Ελασσόνα

Η Ελασσόνα γιορτάζει και ο Εμπορικός Σύλλογος της πόλης, προσκαλεί κατοίκους και επισκέπτες να περιηγηθούν στο εμπορικό κέντρο, σε μια μεγάλη χριστουγεννιάτικη γιορτή με πολλές εκπλήξεις, με δράσεις ανάλογες με αυτές της «Λευκής Νύχτας».
Μια « Μαγική Νύχτα υπόσχεται ο Εμπορικός Σύλλογος Ελασσόνας σε καταναλωτές, επισκέπτες και καταστηματάρχες σήμερα Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου 2023 .
Από νωρίς το απόγευμα τους δρόμους της Ελάσσονας θα κατά κλείσουν ξυλοπόδαροι, μασκώτ, μάγοι, ξωτικά και Αϊ Βασίληδες, βάζοντας στο πνεύμα των Χριστουγέννων μικρούς και μεγάλους. Face Painting, ποπ κορν ,ζαχαρωτά για τους μικρούς μας φίλους και Bar Vans με κρασί ζεστό από τοπικούς παραγωγούς μας .Η Μικτή Χορωδία “musicArte” θα δώσει εορταστικό τόνο αυτές τις γιορτινές μέρες με κάλαντα και μελωδίες . Το κατάστημα ΑΡΤΟΣ ΓΛΥΚΟ ΧΑΛΚΙΔΗΣ με τους μικρούς μας φίλους θα δημιουργήσουν μοναδικές μπισκοτοκατασκεύες .το *ΑΣΤΕΡΑΚΙ ΤΩΝ ΕΥΧΩΝ *. DJ θα πλαισιώσει με Χριστουγεννιάτικες μελωδίες τις δράσεις στο Εμπορικό Κέντρο. Τα καταστήματα θα παραμείνουν ανοιχτά πρωί απόγευμα και ως αργά, με τις καλύτερές τιμές της αγοράς , εκπλήξεις και κεράσματα .
Με κάθε αγορά μπαίνεις σε πλούσια κλήρωση. Κάνουμε τις αγορές μας και ταυτόχρονα διασκεδάζουμε με τα πλούσια δρώμενα που την πλαισιώνουν.
Στηρίζουμε την τοπική μας αγορά, σημαίνει στηρίζουμε το δικό μας σπίτι. Διασκεδάζουμε όλοι μαζί σε μια βραδιά αξέχαστη για την πόλη μας
! Αγοράζω και διασκεδάζω μέχρι αργά το βράδυ.
Οργάνωση : Εμπορικός σύλλογος Ελασσόνας
Συνδιοργάνωση:
Δήμος Ελασσόνας
, Επιμελητήριο Λάρισα
ΣΤΗΝ ΕΛΑΣΣΟΝΑ ΨΩΝΙΖΩ ΤΗΝ ΕΛΑΣΣΟΝΑ ΣΤΗΡΙΖΩ
ΧΟΡΗΓΟΙ
-Calerie De Sene “Οικογένεια Τσιάτσικα
-Οινοποιείο Λόλα-Φτίκα
– Κτήμα Σάκη Μηνά “Βιολογικά Κρασία”
-Οινοποιεία Μηνά
-Θεοφυλακτίδης Γρηγόρης
Ηχητικά-Ηλεκτρονικά -Εγκαταστάσης Κεραιών
Previous ArticleNext Article