Λάρισα

Απομονώνουν την Χειρουργική Κλινική στο ΓΝΛ – «Μάχη» για να σταθεί όρθιο το νοσοκομείο

Σε μια πραγματική μάχη επιδίδονται εδώ και μέρες διοίκηση, γιατροί και νοσηλευτικό προσωπικό για να κρατήσουν όρθιο το Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας απέναντι στο κύμα των κρουσμάτων κορωνοϊού που ξεσπάει με μανία σε κάθε εφημερία.

Η προετοιμασία κάθε εφημερίας από τη διοίκηση και τους γιατρούς του ΓΝΛ έχει όλα τα στοιχεία μιας πολεμικής μάχης, η οποία θα πρέπει να κερδηθεί, ακόμα κι αν οι πιθανότητες δεν είναι με το μέρος τους, καθώς εξαντλούνται όλα τα διαθέσιμα μέσα.

Σήμερα με εντολή της διοίκησης του ΓΝΛ απομονώνεται η χειρουργική κλινική και γίνεται προσπάθεια να ελευθερωθούν κι άλλα κρεβάτια νοσηλείας, τα οποία είναι βέβαιο πως θα χρησιμοποιηθούν άμεσα, καθώς ο αριθμός των κρουσμάτων δεν μειώνεται και η πίσεση στο σύστημα υγείας συνεχίζεται.

Επιπλέον οι ασθενείς του ΓΝΛ με καρδιολογικά προβλήματα μεταφέρθηκαν για την αποθεραπεία τους στο νοσοκομείο ΙΑΣΩ Θεσσαλίας, το οποίο ανέλαβε πλέον την ευθύνη της αποκατάστασης της υγείας τους, ενώ είναι έτοιμο να δεχθεί ασθενείς που χρήζουν τη βοήθεια άλλων ειδικοτήτων.

Πηγή: larissapress.gr

Previous ArticleNext Article