Αθλητισμός

Απόλλων Σμύρνης – ΑΕΛ: Βυσσινί «βόμβα» στα πλέι άουτ

Η πρεμιέρα στον έξτρα γύρο της διοργάνωσης περιελάμβανε ένα δυνατό ματς με πολλές ευκαιρίες, δύο δοκάρια και δύο γκολ για τη θεσσαλική ομάδα, τα οποία και δίνουν νέο ενδιαφέρον στα πλέι άουτ.

Ο Απόλλων Σμύρνης ήταν καλύτερος στο πρώτο ημίχρονο και έφθασε πιο κοντά στο γκολ με Μπεντινέλι και Λισγάρα, ενώ η ΑΕΛ “απείλησε” με μία κεφαλιά του Ντουρμισάι, που απέκρουσε ο Βέρχουλστ στο 35′.

Ο Μπεντινέλι είχε και δοκάρι στο 55′, αλλά οι “βυσσινί” ήταν τελικά αυτοί που άνοιξαν το σκορ μετά από συνεργασία του Ντουρμισάι με τον Κολομπίνο, η οποία και ολοκληρώθηκε με τον πρώτο να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα με προβολή στο 67′.

Ακολούθησαν νέες ευκαιρίες για την “ελαφρά ταξιαρχία” με Μουνιέ και Σλίβκα, αλλά οι φιλοξενούμενοι έφθασαν ξανά πιο κοντά στο γκολ, με τον Ακούνια να έχει δοκάρι στο 89′ και τον Νούνιτς να σφραγίζει τη νίκη με ωραίο σουτ στις καθυστερήσεις.

Το 2-0 ήταν έτσι το τελικό σκορ, το οποίο και “χάρισε” μεγάλη νίκη στην ΑΕΛ, η οποία “έπιασε” τον ΟΦΗ στους 19 βαθμούς στην “ουρά” της βαθμολογίας των πλέι άουτ της Superleague.

Απόλλων Σμύρνης (Μάκης Χάβος): Βέρχουλστ, Χουχούμης, Λισγάρας, Ντομίνγκεθ, Μπαξεβανίδης, Φατιόν (72′ Λαγός), Σλίβκα, Μπεντινέλι, Μαρκ Φερνάντεθ (72′ Μουνιέ), Τσιλούλης (52′ Κολ), Ντάουντα (53′ Ιωαννίδης).

ΑΕΛ (Τζιανλούκα Φέστα): Νάγκι, Ζίζιτς, Μαξιμένκο, Ηλιάδης, Μπέρτος, Πινακάς (78′ Μπεν Χατίρα), Στίφλερ (86′ Σπαρβ), Κολομπίνο, Ακούνια, Μουκαντζό (57′ Mιλοσάβλιεβιτς), Ντουρμισάι (78′ Νούνιτς).

Previous ArticleNext Article