Αθλητισμός

«Απόδραση» για το Βλαχογιάννι!

Μία πολύ σημαντική νίκη πανηγύρισε η Δόξα Βλαχογιαννίου, η οποία στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής του 1ου Ομίλου της Β’ ΕΠΣ Λάρισας, επικράτησε εκτός έδρας με 2 – 1 της Αναγέννησης Ολύμπου.

Οι φιλοξενούμενοι ξεκίνησαν με τις καλύτερες δυνατές προϋποθέσεις το παιχνίδι, καθώς ευτύχησε να προηγηθεί με γκολ από τα… αποδυτήρια. Πιο συγκεκριμένα μόλις στο 5ο λεπτό της αναμέτρησης, ο Λιάκος με ιδανικό τελείωμα από πλεονεκτική θέση, έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα και άνοιξε το σκορ για την ομάδα του.

Στη συνέχεια τώρα και στο δεύτερο ημίχρονο, η Δόξα Βλαχογιαννίου μπόρεσε να αποκτήσει προβάδισμα ασφαλείας, απλοποιώντας κατά πολύ τη συνέχεια του αγώνα. Με τη συμπλήρωση μιας ώρας στο ματς, ο Φακίτσας Α. βρέθηκε σε θέση βολής και δεν αστόχησε, διπλασιάζοντας τα τέρματα της ομάδας του.

Στα τελευταία λεπτά η Αναγέννηση Ολύμπου προσπάθησε να ανατρέψει τη κατάσταση, φτάνοντας στη μείωση του σκορ στο 77ο λεπτό, με έξοχο σουτ του Βάσσου. Τίποτα όμως δεν άλλαξε μέχρι και το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή, παρά τη σπουδαία ευκαιρία που είχαν οι γηπεδούχοι στο 90′ με τον Μπουλάρι, με την ομάδα του Βλαχογιαννίου να παίρνει τους τρεις βαθμούς της νίκης.

Τα Γκολ

0 – 1 5′ Λιάκος.
0 – 2 60′ Φακίτσας Α.
1 – 2 77′ Βάσσος. σουτ

Οι Συνθέσεις

Αναγέννηση Ολύμπου (Κώστας Κουτσούκης): Σουλιώτης, Μουλάρι, Τζιώλας Δ., Σινάνι Κ., Βουγιούκας, Κολλάτος, Ρίτσι (67′ Περκέτσι), Μπούζος (80′ Ζάχος), Λένας (67′ Γκανάβας), Τζίκα (60′ Βάσσος), Πουρλιώτης.

Δόξα Βλαχογιαννίου (Δημήτρης Αλεξανδρής): Μιγδάνης, Παληγιάννης, Λιανός, Ιωαννίδης, Κυπαρίσσης, Γκουρομπίνος (65′ Πέτρου), Λιάκος, Φακίτσας Α., Φακίτσας Σ., Δούκας (75′ Νταμπαλέτσιος), Αθανασούλης (65′ Νέτζο).

Διαιτητική Τριπλέτα
Νίτσας, Μίχος, Στεργιακούλης.

arenalarissa.gr

Previous ArticleNext Article