Ελασσόνα

Αποχώρησε με κλάματα η Ελασσονίτισσα επιχειρηματίας από το Tv Queen – Δεν την στήριξε το κοινό: Θα τα άφηνα όλα για την τηλεόραση (βίντεο)

 

Δεν μακροημέρευσε στο ριάλιτι για παρουσιάστριες του OPEN, Tv Queen η Λαρισαία διαγωνιζόμενη, Ιωάννα Ντούφα, καθώς μετά από απόφαση του κοινού, υποχρεώθηκε να αποχωρήσει από το παιχνίδι.

Μάλιστα στην αποχώρησή της είχαμε και κλάματα, όχι από την ίδια αλλά από συμπαίκτριά της. Ωστόσο, η ίδια δεν το βάζει κάτω και μάλιστα σε εκπομπή του ίδιου καναλιού δήλωσε πως: «Αν μου γινόταν μια καλή πρόταση θα τα άφηνα όλα για την τηλεόραση», παρότι η ίδια είναι επιτυχημένη επιχειρηματίας στη Λάρισα διατηρώντας επιχείρηση Spa.

Καλεσμένη στην εκπομπή Πρωινό Σουσού η Ιωάννα Ντούφα μίλησε για την αποχώρησή της από το TV Queen, τις συμπαίκτριές της, τα social media αλλά και τους κριτές.

Παράλληλα ο Τάσος Τρύφωνος αναφέρθηκε στην Ιωάννα Ντούφα αλλά και στο παιχνίδι ερωτήσεων που προκάλεσε αντιδράσεις. Δεν το περίμενα να φύγω, πέρασα υπέροχα όμως με τόσο όμορφες παρουσίες. Εγώ μαγείρευα. Είχα και ένα ατύχημα, ξέχασα το κοτόπουλο και το έκαψα.

Είναι ένα ταλέντο που είχα από μικρή και ήθελα να το βγάλω.

Αν μου γινόταν μια καλή πρόταση θα τα άφηνα όλα για την τηλεόραση.

Στην ψυχαγωγία θα με έβλεπα, σε κάτι καθημερινό πιο χαλαρό. Ίσως με την ψυχολογία που ασχολούμαι.

Το παιδάκι μου δεν χάρηκε που με είδε σύντομα στο σπίτι, εγώ χάρηκα περισσότερο από εκείνην.

Ο πιο αυστηρός κριτής είναι ο Τάσος Τρύφωνος. Μόνο που δεν κατουρηθήκαμε πάνω μας μόλις μπήκε ο Τάσος Τρύφωνος. Φοβόμουν λίγο την κριτική του αλλά δεν με τρομάζει κάτι διότι πήγα στην ακαδημία και για να μάθω».

Δείτε βίντεο:

 

Previous ArticleNext Article