Αθλητισμός

Αποχαιρέτησε με “τεσσάρα”, τερμάτισε 4ος ο Οικονόμος

Νικηφόρα αποχαιρέτησε την χρονιά ο Οικονόμος Τσαριτσάνης, ο οποίος επικράτησε στο “Γεώργιος Μητσιμπόνας” του Αετού Μακρυχωρίου με 4-0 και τερμάτισε στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα.
Αφού έχασαν δύο σημαντικές ευκαιρίες με τον Βλαχάκη (24′, 38′) που εξουδετέρωσε ο Τσικρίκης, οι “πράσινοι” άνοιξαν το σκορ στο 39′ με τον ίδιο παίκτη που αξιοποίησε το γύρισμα του Τσούτσα, ενώ το 1-0 ήταν και το αποτέλεσμα του ημιχρόνου.
Στο 55′ οι φιλοξενούμενοι απείλησαν με μακρινό σουτ του Γκαμπούρα που απέκρουσε σε κόρνερ πάνω από τα δοκάρια ο Ν.Δραχαλίβας, ενώ στο 57′ από προσπάθεια του Στ.Δραχαλίβα ο Τσούτσας ολοκλήρωσε την φάση γράφοντας το 2-0.Στο 61′ μετά την σέντρα του Μπουμπουνάρα, ο Δραχαλίβας ανέβασε τον δείκτη στο 3-0, για να ακολουθήσουν καλές στιγμές των Μακρυχωριτών για το γκολ της τιμής με τον Παπανικολάου (63′) και κυρίως τον Τσαπατόρη (69′ – 72′).Τελικά, στο 81′ ο Βλαχάκης εκδήλωσε μία ακόμη επιθετική ενέργεια διεκδικώντας την επίτευξη γκολ, ενώ η ακούσια αντίδραση του Πέππα έστειλε απλώς την μπάλλα στο βάθος της εστίας για να διαμορφωθεί το 4-0.
Εύκολο το έργο του διαιτητή Πέτρου Γκάγκα και των βοηθών Βαγγέλη Καραθάνου – Δημήτρη Αναγνωστόπουλου.
ΟΙΚΟΝΟΜΟΣ ΤΣΑΡΙΤΣΑΝΗΣ (Βασίλης Μπακογιάννης – Νίκος Καραμήτσιος): Ν.Δραχαλίβας, Μιφτάρι, Γκόλτσιος (54′ Μπουμπουνάρας), Αυλογιάρης, Γανός, Νικολακούλης, Τσούτσας, Πούτας (79′ Γεωργούλης), Δ.Μουλτσιάς, Στ.Δραχαλίβας, Βλαχάκης.
ΑΕΤΟΣ ΜΑΚΡΥΧΩΡΙΟΥ (Κώστας Κολομητρούσης): Τσικρίκης, Γιαννακόπουλος, Γραβάνης (50′ Μπιτσαράς), Πέππας, Παπανικολάου, Χουτεσιώτης (50′ Χύσα), Καζάκος, Λάλλας (50′ Κυρίτσης), Χριστοδουλόπουλος (50′ Τσαπατόρης), Γκαμπούρας, Μπλάντας.
+3
Όλες οι αντιδράσεις:

5

Previous ArticleNext Article