Ελασσόνα

Από την καρδιά του μίλησε στην Ελασσόνα ο Θανάσης Παιδής

Στην Ελασσόνα, όπου μεγάλωσε, και σε συναισθηματικά φορτισμένη ατμόσφαιρα  ο υποψήφιος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας έκανε πράξη αυτό που οι Αγγλοσάξονες ορίζουν ως ομιλία από καρδιάς, χωρίς καθόλου γραπτό κείμενο.

Στα 25 λεπτά της από στήθους ομιλίας του ο υποψήφιος βουλευτής τόνισε ότι μπαίνοντας τη τελευταία  ουσιαστικά στιγμή στο ψηφοδέλτιο του Κώστα Αγοραστού το 2010 εκλέχθηκε με τη δύναμη που του έδωσε η Επαρχία Ελασσόνας, και στην συνέχεια η ώθηση της επαρχίας και το έργο του σε όλο τον νομό τον ανέδειξαν πρώτο σε σταυρούς περιφερειακό σύμβουλο στον νομό.

Αναφέρθηκε στη σχέση που ανέπτυξε με τις τοπικές κοινωνίες σε όλη την επαρχία και στο έργο που έχει κάνει στην Επαρχία για την υγεία, για τον αγροτικό και κτηνοτροφικό κόσμο, για τους αγροτικούς δρόμους, την ανάδειξη του θρησκευτικού τουρισμού, του Ολύμπου και των προϊόντων του, τα σεισμόπληκτα χωριά.

Σε ό,τι αφορά το μέλλον ο κ. Παιδής ανέλυσε τα τρία μεγάλα στοιχήματα για την περιοχή, πρώτον την περαιτέρω αξιοποίηση του Ολύμπου που είναι το πιο δυνατό brandname που υπάρχει, το φράγμα του Αγιονερίου, και τον δρόμο Ελασσόνα Κοζάνης. Για το τελευταίο έργο ο κ. Παιδής ανέφερε ότι υπάρχουν δύο μελέτες, η μία σε πιο ώριμο στάδιο, αλλά πρέπει να διεκδικήσουμε ενωμένοι να προχωρήσει, γιατί χάσαμε τα χρήματα μέσα από τα χέρια μας. «Θα πρέπει να σταματήσουμε την ερήμωση της Ελασσόνας και των χωριών», τόνισε εμφατικά.

Ο υποψήφιος βουλευτής ανέφερε ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι ο μόνος πρωθυπουργός που έζησε η γενιά του που ό,τι είπε το έκανε και επιπλέον αντεπεξήλθε σε αλλεπάλληλες κρίσεις με επιτυχία. Για αυτούς τους λόγους δήλωσε περήφανος που βρίσκεται στο ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας και σημείωσε ότι «στις 21 Μαΐου η νίκη και η αυτοδυναμία της Νέας Δημοκρατίας στις εκλογές είναι μονόδρομος».

Ο κ. Παιδής υπογράμμισε ότι πορεύτηκε σε όλη του την πορεία με μία αρχή: όπου μπορεί να βοηθάει, να βοηθάει, είτε σε συλλογικό, είτε σε ατομικό επίπεδο. «Είναι μια αρχή που την έμαθα από την οικογένειά μου, που την είχαμε στο σπίτι μας και έτσι θα συνεχίσω να πορεύομαι», συμπλήρωσε. Όπως σε όλο του τον προεκλογικό αγώνα ο κ. Παιδής αναφέρθηκε και στην ανάγκη να ανακτήσουμε την εμπιστοσύνη στην πολιτική και τόνισε την ανάγκη για αξιοκρατία παντού και για λογοδοσία.

Previous ArticleNext Article