Ελασσόνα

Από Αγιά και Φάρσαλα τους στέλνουν για εμβολιασμό στην Ελασσόνα!

Με δυσκολίες ξεκίνησε η δήλωση των ραντεβού στην σχετική πλατφόρμα για τον εμβολιασμό. O πρόεδρος του Φαρμακευτικού Συλλόγου Λάρισας κ. Θάνος Κουτσούκης μιλώντας στην εκπομπή «Εδώδιμα Αποικιακά» και το Δημοτικό Ραδιόφωνο κατήγγειλε ότι η πλατφόρμα για τα ραντεβού «πέφτει», ενώ τους ηλικιωμένους του νομού που δεν είναι στην Λάρισα αλλά από άλλες περιοχές τους στέλνει στην Ελασσόνα για εμβολιασμό! «Αυτή τη στιγμή η πλατφόρμα υπολειτουργεί ή κάποιες φορές δεν λειτουργεί καθόλου σε άλλες περιπτώσεις. Πάνε άνθρωποι σε φαρμακεία των Φαρσάλων να κλείσουν ραντεβού για εμβολιασμό στο Κ.Υ Ελασσόνας. Ελπίζουμε όλα αυτά να διορθωθούν και η εφαρμογή να λειτουργήσει κανονικά. Τα επόμενα εμβόλια που θα είναι πιο εύκολα στη διακίνηση θα γίνονται και στα φαρμακεία», αναφέρει ο κ. Κουτσούκης.

Τα ίδιο σκηνικό εντοπίζεται και στην Αγιά. Όπου ηλικιωμένοι πολίτες τρέχουν στα φαρμακεία της περιοχής τους για να δηλώσουν ραντεβού για τον εμβολιασμό αλλά τους βγάζει να ότι πρέπει να πάνε να εμβολιαστούν στο Κ.Υ Ελασσόνας. Τι πραγματικά συμβαίνει;

Τι εξήγηση δίνει η 5η ΥΠΕ

Η larissapress μίλησε με την διοικητή  της 5ης ΥΠΕ κ. Φώτη Σερέτη ο οποίος και εξήγησε γιατί η πλατφόρμα στέλνει στους ενδιαφερόμενους για εμβολιασμό στην Ελασσόνα. «Έχουμε ανοίξει ως εμβολιαστικά κέντρα στη Π.Ε Λάρισας τα δύο νοσοκομεία της πόλης και πιλοτικά το Κ.Υ Ελασσόνας. Άρα όταν κάποιος δηλώνει για ραντεβού και είναι εκτός Λάρισας το σύστημα τον στέλνει στην Ελασσόνα. Την ερχόμενη εβδομάδα θα ανοίξουμε και τα άλλα Κ.Υ του νομού  για τον εμβολιασμό. Όσοι δήλωσαν καλό είναι να πάνε να εμβολιαστούν για να μη χάσουν την σειρά τους», κατέληξε.

Επικοινωνία Μπίζιου-Πιερακκάκη

Με τον υπουργό Ψηφιακής Ψηφιακής Πολιτικής Κυριάκο Πιερακάκκη επικοινώνησε πριν λίγο η βουλευτής Λαρίσης της ΝΔ κα Στέλλα Μπίζιου η οποία του έθεσε το ζήτημα που προέκυψε με την αρρυθμία του συστήματος. Ο αρμόδιος υπουργός δήλωσε ενημερωμένος για το πρόβλημα που έχει υπάρξει και ενημέρωσε τη Λαρισαία βουλευτή πως πρόκειται να λυθεί άμεσα.

Πηγή: larissapress.gr

Previous ArticleNext Article