Λάρισα

Απειλεί με μηνύσεις τη Μητρόπολη Λαρίσης ο τ. αντιπεριφερειάρχης Δημήτρης Παπαδημόπουλος για την αιχμηρή ανακοίνωση με αφορμή τη συγκέντρωση αρνητών

Την απειλή της προσφυγής στη δικαιοσύνη βάζει στο “τραπέζι” ο τέως αντιπεριφερειάρχης Λάρισας και δικηγόρος Δημήτρης Παπαδημόπουλος, με αφορμή τα όσα αιχμηρά και “φωτογραφικά” ανέφερε στην ανακοίνωσή της η Μητρόπολη Λαρίσης και Τυρνάβου χθες, εξαιτίας της συγκέντρωσης έξω από τα γραφεία της, αρνητών του υποχρεωτικού εμβολιασμού, με ομιλητή τον ίδιο!

Υπενθυμίζεται πως στην ανακοίνωση της Μητρόπολης η οποία έχει κάνει το γύρο της Ελλάδας από τα κεντρικά μέσα ενημέρωσης και έχει χαρακτηριστεί ως “επικό τρολάρισμα στους αρνητές”, σημειώνεται μεταξύ άλλων πως “εντυπωσιακό ήταν το ότι στην εκδήλωση μίλησε τ. αντιπεριφερειάρχης, ο οποίος αναγκάστηκε να παραιτηθεί για λόγους καθόλου χριστιανικούς, που γνωρίζει η Λάρισα”.

Η αναφορά αυτή προκάλεσε την έντονη αντίδραση του κ. Παπαδημόπουλου που με μία μακροσκελή ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, γραμμένη στην καθαρεύουσα, κατηγόρησε τον Μητροπολίτη κ. Ιερώνυμο ότι «ετοιμάζεται να διαπράξει μέγιστο πνευματικό ολίσθημα». Για τη δε αναφορά στο πρόσωπό του, έγραψε ότι η ανακοίνωση “ὑπερχειλίζουσα είρωνικῆς «ποιμαντορίας» καὶ βρίθουσα στρεβλωτικῶν τῆς ἀληθείας ὑπερβολῶν, ἕως τοῦ σημείου νὰ ἐπιτίθεται ἀναιτίως ἐναντίον ἡμῶν προσωπικῶς καί, φωτογραφίζοντάς μας ἐπαρκῶς, νὰ μᾶς συνδέει μὲ φαιδρὲς ἀνακρίβειες, ἐξαπολύοντας μικρόψυχες, ἀγοραία συκοφαντικὲς αἰχμές. Γιὰ τὶς ὁποῖες, βεβαίως, επιφυλλασσόμεθα νὰ ἀντιδράσουμε, κάνοντας χρήση κάθε νομίμου μέσου ὑπερασπίσεως τῶν δικαιωμάτων, τῆς τιμῆς καὶ τῆς ὑπολήψεώς μας”.

Διαβάστε εδώ ολόκληρη την ανακοίνωση της Μητρόπολης Λαρίσης

Δείτε εδώ φωτογραφίες από τη συγκέντρωση των αρνητών του υποχρεωτικού εμβολιασμού έξω από τα γραφεία της Μητρόπολης Λαρίσης

Πηγή: onlarissa.gr

Previous ArticleNext Article