Ελασσόνα

Απάντηση Μπίζιου σε Βαγενά για τους εμβολιασμούς

Η βουλευτής Λάρισας της ΝΔ κα Στέλλα Μπίζιου έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Δεν εκπλήσσομαι καθόλου από τα ανεπίτρεπτα υπονοούμενα που άφησε μέσα στο Κοινοβούλιο η βουλευτής Λάρισας Άννα Βαγενά για δήθεν εμβολιασμούς της ΚΟ της ΝΔ για τον κορωνοϊό. Άλλωστε είναι πλέον πασιφανές πως οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, προσπαθώντας προφανώς να πάρουν τα σκήπτρα από τον κ. Πολάκη, επιδίδονται καθημερινά σε ένα κρεσέντο λαϊκισμού που μπορεί να περιλαμβάνει ακόμα και τις πλέον απίθανες κατηγορίες.

Αντιθέτως, αυτό που με εκπλήσσει πραγματικά, είναι το ότι τόσες ώρες μετά την κατηγορηματική διάψευση του Γραμματέα της Κ.Ο. μας ομάδας κ. Γιάννη Μπούγα, η κα Βαγενά δεν ένιωσε την παραμικρή ανάγκη να ζητήσει μια συγνώμη. Το γεγονός αυτό δεν αποτελεί «λαϊκισμό», αλλά αθλιότητα.

Η κα Βαγενά απολαμβάνοντας τα προνόμια της θέσης της στην πρωτεύουσα τολμάει να εμφανίζει συναδέλφους της βουλευτές ως «προνομιούχους», την ώρα που η πανδημία σε ολόκληρο τον πλανήτη έχει λάβει χαρακτηριστικά Τρίτου Παγκοσμίου Πολέμου. Εμφανίζεται ως τιμητής της ηθικής και της ορθής κοινοβουλευτικής συμπεριφοράς, τσουβαλιάζοντας συλλήβδην εκλεγμένους βουλευτές, λες και ξεχνάει κανείς τις οβιδιακές της μεταμορφώσεις, όταν από «τη βάρκα του ΠΑΣΟΚ», βρέθηκε στη «βάρκα του ΣΥΡΙΖΑ».

Όπως έχω δηλώσει εδώ και αρκετό καιρό, κατά τη διάρκεια της επίσκεψης μου στο Κέντρο Υγείας της Ελασσόνας, όταν έρθει η σειρά του εμβολιασμού μου θα πραγματοποιηθεί στην Ελασσόνα.

Εύχομαι και ελπίζω η κα Βαγενά να έχει μέχρι τότε αποκτήσει την ανοσία απέναντι στον αόρατο εχθρό, για να μπορέσει να ανταποκριθεί με επιτυχία στα καθήκοντα της, αντιλαμβανόμενη πως μέσα σε αυτά δεν περιλαμβάνονται και οι άθλιες επιθέσεις της».

Previous ArticleNext Article