Χωρίς κατηγορία

Ανοίγει η πλατφόρμα επικοινωνίας για την δημιουργία του Συλλόγου Καρκινοπαθών Όρχεων στο Νομό Λάρισας

Ανοίγει η ηλεκτρονική πλατφόρμα επικοινωνίας για τις δηλώσεις συμμετοχής στον Σύλλογο Καρκινοπαθών Όρχεων στο Νομό Λάρισας, που αναμένεται να δημιουργηθεί το επόμενο διάστημα.

Καλούνται οι συνάνθρωποί μας, που έζησαν στο παρελθόν ή βιώνουν σήμερα, το σκοτεινό μονοπάτι της ασθένειας του Καρκίνου Όρχεων, μέσω της ηλεκτρονικής μας αλληλογραφίας (email) που παραθέτουμε: syllogos.cancer.orxeos@gmail.com

να επικοινωνήσουν μαζί μας, ώστε μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα του 2024, να αποφασιστεί η συνάντηση όλων όσων επιθυμούν να συγκροτηθεί ο Σύλλογος Καρκινοπαθών Όρχεων στο Νομό Λάρισας, για την μεγαλύτερη δυνατή ευαισθητοποίηση των γονέων, των παιδιών και του συνόλου της κοινωνίας.

Στο email: syllogos.cancer.orxeos@gmail.com , μπορείτε να αποστείλετε επώνυμα ή ανώνυμα την δική σας βιωματική εμπειρία και να επικοινωνήσουμε μαζί σας, ώστε να συμμετέχουμε όλοι μαζί στην ενωτική αυτή προσπάθεια ενημέρωσης, ευαισθητοποίησης, πρόληψης, θεραπείας, που αφορούν στον Καρκίνο των Όρχεων.

Στην συνάντηση, με φυσική παρουσία, στις αρχές του 2024, θα συναποφασίσουμε τα επόμενα βήματα για την σύσταση του Συλλόγου μας. Όλοι μαζί και ενωμένοι στη κοινή προσπάθεια.

Πρωτοβουλία πολιτών για την δημιουργία
Συλλόγου Καρκινοπαθών Όρχεων στο Νομό Λάρισας

elassona-city.gr

Previous ArticleNext Article