Λάρισα

Άννα Βαγενά: «Ντροπή»

??- ???? ??? ???. ??????É`????????????????ç(EUROKINISSI/É?Ï???Q??)

Δήλωση της Άννας Βαγενά για τα νοσοκομεία και την κατάσταση που βρίσκονται:

Ντροπή, μόνο αυτή η λέξη ταιριάζει στην κυβέρνηση της ΝΔ. Η κατάσταση στα Νοσοκομεία μας είναι τραγική. Αρκεί η δήλωση της Ελένης Μπάγια, λοιμωξιολόγου στο «Γεννηματάς», για να την περιγράψουμε: «Την προηγούμενη εβδομάδα πέθαναν τρεις διασωληνωμένοι εκτός ΜΕΘ, μεταξύ των οποίων και ένας νεαρός 37 ετών και ένας 50 ετών. Ανέμεναν κρεβάτι».Αυτό είναι ένα διαρκές έγκλημα που βαραίνει την κυβέρνηση Μητσοτάκη. Το φθινόπωρο ήταν στη Θεσσαλονίκη, τώρα είναι στην Αττική.

Ντροπή η κυνική δήλωση του Γ. Γεραπετρίτη, ότι στις ΜΕΘ «υπάρχει μια αναμονή πολύ περιορισμένη, των εικοσιτεσσάρων ή λίγο περισσότερων ωρών».

τροπή, που την ώρα που συνάνθρωποί μας πεθαίνουν αβοήθητοι, διασωληνωμένοι σε διαδρόμους νοσοκομείων, η κυβέρνηση οργανώνει φιέστες και παρελάσεις για την επέτειο των 200 χρόνων από την επανάσταση του ‘21.

Ντροπή, που την ώρα που οι γιατροί μας και οι νοσηλευτές μας γονατίζουν από την υπεράνθρωπη προσπάθεια, τα «Πετσομένα» sitesκαι ΜΜΕ ασχολούνται με τα συνολάκια που φόρεσαν η Μαρέβα Μητσοτάκη, η Δούκισσα της ΚορνουάληςΚαμίλλακαι η Γιάννα Αγγελοπούλου-Δασκαλάκη, στα δείπνα, τα εγκαίνια και τις παρελάσεις και τι γαρίδες σερβιρίστηκαν στο επίσημο δείπνο.

Δεν είμαι αντίθετη στο να τιμηθούν οι ήρωές μας του ‘21 για τις θυσίες τους. Είμαι όμως σίγουρη πως αν ζούσαν σήμερα ο Καραϊσκάκης, ο Μακρυγιάννης, ο Κολοκοτρώνης και όλοι οι άλλοι, θα μας έλεγαν πως η μεγαλύτερη τιμή γι’ αυτούς θα ήταν να έχουμε Νοσοκομεία και σχολεία για τον λαό μας και γι’ αυτή την δόλια Πατρίδα, που εκείνοι ελευθέρωσαν πριν 200 χρόνια.

 

Previous ArticleNext Article