Αθλητισμός

Αγγλικό σκορ στο φιλικό του Οικονόμου Τσαριτσάνης με τον Κεραυνό Δρυμού

Σε ένα ενδιαφέρον φιλικό παιχνίδι αναμετρήθηκαν στο “Γεώργιος Μητσιμπόνας” της Τσαριτσάνης ο Οικονόμος και ο Κεραυνός Δρυμού, που έδειξαν ιδιαίτερη έφεση στο σκοράρισμα, με το τελικό αποτέλεσμα να είναι 5-3 υπέρ των γηπεδούχων.

Ο Νίκος Φώλλας επέλεξε να ξεκουράσει κάποιους από τους βασικούς του ποδοσφαιριστές, ενώ – από την πλευρά του – ο Κώστας Καζάκης εμφάνισε ένα καλοδουλεμένο σύνολο, ικανό να πρωταγωνιστήσει στην κατηγορία του.

Η διακύμανση του σκορ:

5′ 0-1 Tζιώλας

7′ 1-1 Κοντοθανάσης (πέν.)

41′ 2-1 Χατζής

44′ 3-1 Λαβαντσιώτης

45’+2′ 3-2 Ζιαγκλιαβός

71′ 4-2 Χατζής (πέν.)

79′ 5-2 Ζαρκαδής

83′ 5-3 Ζιαγκλιαβός.

Τον αγώνα διηύθυναν με επιτυχία οι Ντίνος Δημεράς – Άγγελος Κουρέτσος – Δημήτρης Δίχρης.

ΟΙΚΟΝΟΜΟΣ ΤΣΑΡΙΤΣΑΝΗΣ (Νίκος Φώλλας): Ν.Δραχαλίβας, Μιφτάρι, Στ.Δραχαλίβας (57′ Ζαρκαδής), Ντελής (46′ Μινασίδης), υπό δοκιμήν παίκτης (46′ Αποστολάκης), Πάτσης, Ντάλλας (46′ Βογιατζής), Χατζής (81′ Χ.Ε.Μουλτσιάς), Λαβαντσιώτης (57′ Πατσιούρας), Κοντοθανάσης, Κωνσταντινίδης (75′ Δ.Μουλτσιάς).

ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΔΡΥΜΟΥ (Κώστας Καζάκης): Aθανασόπουλος, Καρακώστας, Δαχλύθρας, Κοντολάρι, Καραγκιόζης, Ζιαγκλιαβός, Παναγιώτου, Λαγιόκαπας, Κόγιος, Γκόγκουρας, Τζιώλας.

Αγωνίσθηκαν στο δεύτερο ημίχρονο και οι Κατής, Καϊμακάμης, Αρσένης, Ρούσι, Ν.Γκαντούνας, Στ.Γκαντούνας, Λιάκος, Ζιάρρας, Ζιώγας.

* Νέο φιλικό αγώνα θα δώσει την Κυριακή ο Οικονόμος, υποδεχόμενος στην Τσαριτσάνη τον Εθνικό Νέου Κεραμιδίου, εκ των αντιπάλων του στον 3ο όμιλο της Γ’ Εθνικής.

athleticlarissa.gr

Previous ArticleNext Article