Αθλητισμός

Άνετη και σημαντική νίκη για τον Οικονόμο Τσαριτσάνης με “τριάρα”

Ξανά επιτυχία για τον Οικονόμο Τσαριτσάνης που νίκησε στο γηπεδο  “Γεώργιος Μητσιμπόνας” τον Αστέρα Μελισσοχωρίου με σκορ 3-0 και επέστρεψε στην 6η θέση της βαθμολογίας.

Σε ότι αφορά την εικόνα του αγώνα ο Οικονόμος ήταν ανώτερος του αντιπάλου του και πήρε άνετα τη νίκη.

Το σκορ άνοιξε στο 9ο λεπτό με εύστοχο πέναλτι ο Δραχαλίβας. Στο 57′ διπλασιάστηκαν τα τέρματα της Τσαριτσάνης όταν ο Τσούτσας με πλασέ έκανε το 2-0 και το τελικό 3-0 επισφράγισε ξανά ο Τσούτσας .

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο κ. Θεόδωρος Κοντογιώργος.

ΟΙΚΟΝΟΜΟΣ ΤΣΑΡΙΤΣΑΝΗΣ (Βασίλης Μπακογιάννης – Νίκος Καραμήτσιος): Νούσιας, Μιφτάρι (49′ Γεωργούλης), Μπουμπουνάρας, Αυλογιάρης, Γανός (66′ Γκόλτσιος), Νικολακούλης (49′ Καραμπίνας), Τσούτσας, Πούτας (84′ Παπαευθυμίου), Ντούφας (66′ Δριστέλας), Στ.Δραχαλίβας, Βλαχάκης.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΕΛΙΣΣΟΧΩΡΙΟΥ (Μάκης Αλεξούδης): Μπουρονίκος, Β.Σδράλης (68′ Βογιατζής), Γουργιώτης, Κολοβός, Αβδουλάς, Μουμίν (64′ Νούσιας), Βασιλειάδης (89′ Καραουλάνης), Περδίκης (68′ Νικόλι), Παραφέστας, Καραμάνος (89′ Πιέτρι), Γκαραβέλας.

* Στα αξιοσημείωτα – “παράπλευρα κέρδη” -της αναμέτρησης καταγράφεται και η πρώτη επίσημη συμμετοχή σε αγώνα της ανδρικής ομάδας του 15χρονου Θωμά Παπαευθυμίου, ο οποίος αντικατέστησε στο 84′ τον Αντώνη Πούτα, υπό το γενικό χειροκρότημα των θεατών.

 

Previous ArticleNext Article