Ελασσόνα

Ανάρτηση σε αυστηρό τόνο από τον Ν. Ευαγγέλου κατά δημοτικής αρχής και Γάτσα σε ότι αφορά τους σεισμόπληκτους

Σε ανάρτησή του στα social media και δήλωσή του ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης του δήμου Ελασσόνας και πρώην δήμαρχος κ. Νίκος Ευαγγέλου βάλλει κατά της δημοτικής αρχής και του δημάρχου κ. Νίκου Γάτσα σε ότι αφορά το θέμα των σεισμόπληκτων. Δείτε τα όσα αναφέρει:

Όλα βαίνουν καλώς για την δημοτική αρχή Γάτσα, αφού σε άλλη μια συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, απαντώντας σε ερωτήσεις της παράταξής μας, δεν μας ανέφερε ούτε μισό πρόβλημα.
Πανελλήνια πρωτοτυπία για τον Δήμο Ελασσόνας που σημειωτέον είναι ένας σεισμόπληκτος Δήμος, πολλές οικογένειες ζουν ακόμη στο ύπαιθρο και κάποιες άλλες ζουν μόνο από τα επιδόματα.
Εδω και αρκετό καιρό γινόμαστε δέκτες παραπόνων από σεισμόπληκτους συμπολίτες μας σχετικά με τον τρόπο και τα κριτήρια διανομής αγαθών από την δημοτική αρχή.
Τι πιο φυσικό να ρωτήσουμε τον δήμαρχο στο περασμένο δημοτικό συμβούλιο ποιός και με ποιόν τρόπο συντονίζει την διανομή αγαθών;
Η απάντηση ήταν ότι όλα βαίνουν καλώς και ότι δεν υπάρχουν παράπονα.
Το ίδιο και με την χρηματοδότηση των έργων, το ίδιο και με τα έργα που ως Δημοτική Αρχή είχαμε εντάξει στο πρόγραμμα Φιλόδημος και τώρα συνεχίζεται η χρηματοδότηση τους από το “Αντώνης Τρίτσης”.
Κανένα πρόβλημα στην καθαριότητα, κανένα πρόβλημα με την κοπή των χόρτων που κατακλύζουν κοινόχρηστους χώρους, κανένα πρόβλημα γενικώς.
Πανελλήνια πρωτοτυπία λοιπόν για τον Δήμο Ελασσόνας που όλα λειτουργούν ρολόι και δεν χρειάζεται καμία αλλαγή προς το καλύτερο.
Previous ArticleNext Article