Λάρισα

«Άναψε» το χριστουγεννιάτικο δέντρο στην ενορία του Αγίου Γεωργίου στη Γιάννουλη (φώτο-video)

Φωταγωγήθηκε το  χριστουγεννιάτικο δέντρο στη Γιάννουλη στην ενορία του Αγίου Γεωργίου , με τη δημοτική κοινότητα της Λάρισας να μπαίνει και επίσημα σε εορταστικό κλίμα για τα Χριστούγεννα και την αλλαγή του χρόνου.

Στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε παρουσία πλήθους κόσμου το Σάββατο 9 Δεκεμβρίου, παρουσιάστηκε από τα παιδιά του Κατηχητικού της Ενορίας, μια μικρή γιορτή με το ιστορικό της Γέννησης του Χριστού. Αμέσως μετά η χορωδία του Μορφωτικου Συλλόγου Γιάννουλης θα παρουσίασε Χριστουγεννιάτικα τραγούδια και στις 6:45, με την παρουσία της Φιλαρμονικής του Δημοτικού Ωδείου Λάρισας που παιάνιζε χριστουγεννιάτικες μελωδίες, άναψε το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο. Αμέσως μετά ακολούθησε μουσικό πρόγραμμα από το χορηγό επικοινωνίας Party 97,1.
Στο προαύλιο χώρο υπήρχαν πάγκοι με δώρα για Μπαζάρ, η Φάτνη και ο διαμορφωμενος χώρος για φωτογραφίες χριστουγεννιάτικες με επιμέλεια των στολισμων “ΛΙΝΑΤΣΑ”.

Στη ζεστή γιορτή που επιμελήθηκαν άψογα ο Εφημέριος του Ι.Ν. Πρωτοπρεσβύτερος π. Ιωάννης Κατρανίδης  και όλοι οι συνδιοργανωτές  έδωσαν το παρών ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λάρισης και Τυρνάβου κκ Ιερώνυμος, ο βουλευτής Χρήστος Καπετάνος, ο νεοεκλεγείς δήμαρχος Λαρισαιων Θανάσης Μαμάκος, ο πρόεδρος του ΕΑΚΛ Χρήστος Μαιμουλιώτης, ιερείς, εθελοντές διασώστες και εκπροσωποι φορέων και συλλόγων.

Δείτε φωτογραφίες:

Δείτε video:

 

Previous ArticleNext Article