Ελασσόνα

Άμεση σύγκλιση Δ.Σ. Ελασσόνας ζητά η παράταξη Ευαγγέλου

Την άμεση σύγκλιση του Δημοτικού Συμβουλίου ζητούν με επιστολή τους πρός τον πρόεδρο του σώματος κ. Αθ. Ζιώγα 17 δημοτικοί σύμβουλοι της μείζονος αντιπολίτευσης στο Δήμο Ελασσόνας, παραθέτοντας μάλιστα και τις σχετικές υπογραφές.

Οι δημοτικοί σύμβουλοι της παράταξης «Αλλάζουμε» με επικεφαλής τον κ. Νίκο Ευαγγέλου επικαλούνται το άρθρο 95 του N. 3463/2006, και ζητούν να συγκληθεί άμεσα το Δημοτικό Συμβούλιο Ελασσόνας  με θέμα τον απολογισμό πεπραγμένων της δημοτικής αρχής, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 217 του Ν. 3463/2006 όπως τροποποιήθηκε και ισχύει σήμερα.

Σε πρόσφατη ανακοίνωση της παράταξης της μείζονος αντιπολίτευσης σημειώνεται ότι ο δήμαρχος Ελασσόνας υποβαθμίζει το ρόλο του Δημοτικού Συμβουλίου επιλέγοντας να παρουσιάσει τον απολογισμό της διετίας που πέρασε σε εκδήλωση- φιέστα και όχι στο πολιτικό όργανο φοβούμενος την κριτική της αντιπολίτευσης.

Η δημοτική Αρχή Γάτσα- Καρανίκα πρόσφατα παρουσίασε το «έργο»της, σε μια σχεδόν αδειανή αίθουσα όπως άλλωστε αδειανές είναι και οι υποσχέσεις που έδωσε στον λαό της Ελασσόνας.

Θα επαναλάβουμε για άλλη μια φορά ότι ο κ. Γάτσας κρύβεται από τις υπόλοιπες παρατάξεις γιατί δεν έχει έργο, γιατί όλα τα έργα που υλοποιούνται αυτή τη στιγμή στο Δήμο Ελασσόνας έχουν τη δική μας σφραγίδα κι αυτό είναι πολύ δύσκολο να το παραδεχθεί στο μέσον της θητείας του.

Η αντίστροφη μέτρηση έχει αρχίσει και η πραγματικότητα θα φανεί σύντομα στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου.

Previous ArticleNext Article