Ελλάδα

Αλληλομαχαιρώθηκαν πατέρας και γιος

Τις διαφορές τους, με τα μαχαίρια έλυσαν πατέρας και γιος στη Νέα Ιωνία, με αποτέλεσμα να καταλήξουν και οι δύο αρχικά στο Νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες και στη συνέχεια στη Διεύθυνση Αστυνομίας Μαγνησίας με χειροπέδες…
Αφορμή για το αιματηρό περιστατικό στάθηκε η διαφωνία τους για ναρκωτικά χάπια, καθώς τόσο ο 60χρονος πατέρας, όσο και ο 34χρονος γιος είναι χρήστες ναρκωτικών και παρακολουθούν πρόγραμμα απεξάρτησης του ΟΚΑΝΑ.
Οι δύο άνδρες είχαν επεισόδιο το βράδυ της Τρίτης, στο σπίτι τους στη Ν. Ιωνία και πάνω στον καβγά μαχαιρώθηκαν με σουγιά, ενώ είναι άγνωστο προς το παρόν, αν στη συμπλοκή χρησιμοποιήθηκε κάποιο άλλο μαχαίρι που υπήρχε στο σπίτι. Πατέρας και γιος συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν αργά χθες το μεσημέρι ενώπιον της εισαγγελέα υπηρεσίας η οποία τους απήγγειλε κατηγορίες κατά περίπτωση για ενδοοικογενειακή επικίνδυνη σωματική βλάβη, παράνομη οπλοκατοχή, οπλοχρησία και παράνομη κατακράτηση και σήμερα θα δικαστούν στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου.
Το επεισόδιο μεταξύ πατέρα και γιου έλαβε χώρα το βράδυ της Τρίτης, όταν ο πατέρας δεν έδινε στον γιο του χάπια, που είχαν χορηγηθεί και στους δύο στο πλαίσιο του προγράμματος απεξάρτησης του ΟΚΑΝΑ, υποστηρίζοντας ότι δεν ήταν η ώρα να τα πάρει.
Τότε οι δύο άνδρες ήρθαν στα χέρια, και σύμφωνα με τις καταθέσεις των ιδίων, βγήκε σουγιάς, με αποτέλεσμα να αλληλομαχαιρωθούν. Σύμφωνα με πληροφορίες ο 34χρονος έφερε μαχαιριές στο χέρι και στην πλάτη και ο 60χρονος στον μηρό.
Μετά τη λήξη του επεισοδίου, ο 34χρονος πήρε το προσθετικό μέλος (πόδι) του πατέρα του ώστε να μην καταφέρει να φύγει από το σπίτι και πήγε στο Νοσοκομείο για την παροχή των πρώτων βοηθειών. Ο 60χρονος τηλεφώνησε στην Αστυνομία και ενημέρωσε για το επεισόδιο, με συνέπεια ο 34χρονος να εντοπιστεί και να συλληφθεί στο Νοσοκομείο, ενώ ο 60χρονος πατέρας του μεταφέρθηκε επίσης στο «Αχιλλοπούλειο» χθες το πρωί, για την παροχή των πρώτων βοηθειών και στη συνέχεια αποχώρησε.
Οι δύο κατηγορούμενοι με εντολή της εισαγγελέως υπηρεσίας παραμένουν κρατούμενοι και θα δικαστούν σήμερα Πέμπτη, ενώ διασταυρωμένες πληροφορίες αναφέρουν ότι είναι γνώριμοι στις αστυνομικές αρχές, λόγω των συχνών επεισοδίων που σημειώνονται μεταξύ τους.

Πηγή: thessaliatv

Previous ArticleNext Article