Λάρισα

Αλλαγή σελίδας για τους Συνεταιρισμούς Φαρμακοποιών Λάρισας: 40 χρόνια μετά ενώνονται Σ.ο.Φ.ΛΑ. και ΠΡΟ.ΣΥ.Φ.ΛΑ. (φωτο)

Μια νέα ιστορική εποχή ξεκίνησε για τον ΠΡο.Συ.Φ.Λα Λάρισας και τον ΣΟ.Φ.ΛΑ ΣΥΝΠΕ, καθώς ύστερα από 40 χρόνια χωριστών διαδρομών, πλέον οδεύουν προς την δημιουργία ενιαίας μονάδας.

Ο ίδιος ο πρόεδρος του Φαρμακευτικού Συλλόγου Λάρισας κ. Αθανάσιος Κουτσούκης, σε δήλωσή του που ανάρτησε για το γεγονός σημειώνει χαρακτηριστικά:

“Μετά από 4 δεκαετίες που ακολουθήσαμε χωριστούς δρόμους, τώρα επιτέλους μας δίνεται η ευκαιρία να προχωρήσουμε μαζί!

ΠΡο.Συ.Φ.Λα Λάρισας και ΣΟ.Φ.ΛΑ ΣΥΝΠΕ ξεκίνησαν τις συζητήσεις για τη δημιουργία μιας ενιαίας μονάδας και αυτό μόνο καλά μπορεί να φέρει στους φαρμακοποιούς της περιοχής μας, καθώς και στο πανελλήνιο Συνεταιριστικό Κίνημα.

Αναμένουμε τις κυρίαρχες Γενικές Συνελεύσεις των δύο Συνεταιρισμών να καθορίσουν, το προσεχές χρονικό διάστημα, με όρους απόλυτης διαφάνειας, τα επόμενα βήματα που θα μας οδηγήσουν στη νέα κοινή μας πορεία.

Από την πλευρά μου, ως Πρόεδρος του Φαρμακευτικού Συλλόγου Λάρισας, που είναι η μοναδική Περιφερειακή Ενότητα στη χώρα, όπου τόσα χρόνια δραστηριοποιούνται δυο συνεταιριστικές φαρμακαποθήκες, αισθάνομαι ιδιαίτερα ευτυχισμένος που τώρα, για πρώτη φορά μετά από τόσα χρόνια, καταφέρνουμε να παραμερίσουμε όσα μας χωρίζουν, που τελικά δεν είχαν καμία αξία και λογική βάση.
Καταφέρνουμε για πρώτη φορά να προτάσσουμε όσα πάρα πολλά μας ενώνουν!!!

Και αισθάνομαι, επίσης, την ανάγκη να ευχαριστήσω μέσα απ’ την καρδιά μου όλους όσους συμβάλλουν όλο αυτό το διάστημα, με ειλικρινή διάθεση και όσους θα συμβάλλουν στο μέλλον για τη χάραξη αυτής της κοινής πορείας.

Σημ. Οι φωτογραφίες είναι από την πρώτη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στις 28/5, ενώ σήμερα (σ.σ. χθες Δευτέρα) πραγματοποιήθηκε η πρώτη συνάντηση των Διοικητικών Συμβουλίων”.


onlarissa.gr

Previous ArticleNext Article