Λάρισα

Αιχμές στους δημάρχους για τα αντιπλημμυρικά από Αγοραστό – Τι λέει για το “λουκέτο” στο Αλκαζάρ (ΒΙΝΤΕΟ)

“Έργα είχαν την δυνατότητα να κάνουν και οι δήμοι. Γι’ αυτό υπήρχαν και τα προγράμματα, αλλά κάποιοι δήμοι δεν προχώρησαν σε αυτά. Επομένως, δεν είναι μόνο η Περιφέρεια που έχει την ευθύνη αντιπλημμυρικών έργων. Μέσα και έξω από τις πόλεις την ευθύνη την έχει ο δήμος. Να ξεκαθαρίσουμε τα πράγματα για να μην υπάρχουν στρεβλώσεις, εμείς συνεργαζόμασταν με όλους, δεν δείξαμε κάποιους, αλλά αντιθέτως μας έδειξαν όλοι.” τόνισε χαρακτηριστικά στη σημερινή συνέντευξη τύπου ο απερχόμενος Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός.

“Διεκδικούμε μεγαλύτερο ποσό για τις επιχειρήσεις που έπαθαν ζημιές, συγκριτικά με τον Ιανό. Διεκδικούμε σημαντικές αποζημιώσεις για τον αγροτικό τομέα. Θα κάνουμε μια μεγάλη συνάντηση με τον Νίκο Ταχιάο και δημάρχους.” συμπλήρωσε ο κ. Αγοραστός.

Ο κ. Αγοραστός τοποθετήθηκε ακόμη για το θέμα στατικότητας του Αλκαζάρ, λέγοντας χαρακτηριστικά πως αυτό έχει ξεκινήσει εδώ και πάνω από επτά χρόνια και δεν είναι θέμα της Περιφέρειας. Παρόλα αυτά η Περιφέρεια έκανε κάποια έργα γιατί υπήρχε ανάγκη.

 

tinealarissa.gr

Previous ArticleNext Article