Αθλητισμός

«Αγριεμένοι λύκοι»… βγήκαν παγανιά στη Βερδικούσια!!!

«Αγριεμένοι» εμφανίστηκαν οι «λύκοι» της Βερδικούσιας στην εντός έδρας αναμέτρηση με την πρωτοπόρο Νεάπολη μιας και την υποχρέωσαν σε ήττα με 2-1, πανηγυρίζοντας έτσι την πρώτη τους νίκη στο πρωτάθλημα.

Με διαφορά οι «βυσσινί» του Κώστα Μπακλαβά πραγματοποίησαν την καλύτερη τους φετινή εμφάνιση και έφτασαν πανάξια στην επικράτηση απέναντι σε έναν αξιόλογο αντίπαλο.

Το σκορ άνοιξε ο Σοφοκλής Καρκατσέλας με απευθείας εκτέλεση κόρνερ και αφού η μπάλα βρήκε και σε σώμα αμυντικού για το 1-0.

Το α΄μέρος έκλεισε με το γκολ της ισοφάρισης για λογαριασμό της λαρισινής ομάδας με τη σέντρα-σουτ του Γουσόπουλου.

Όμως στην επανάληψη οι Βερδικουσιώτες ανέβασαν κι άλλο την απόδοσή τους, έψαξαν το δεύτερο τέρμα με τον Δαούλα Θ. να έχει δοκάρι και τελικά έφτασαν στη νίκη χάρη στο τέρμα που σημείωσε ο Νίκος Οικονόμου του Αθανασίου διαμορφώνοντας το τελικό 2-1 μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς.

ΒΕΡΔΙΚΟΥΣΙΑ (Κ. Μπακλαβάς): Δαούλας Δ., Κατίνας, Συνάπαλος Μ., Μπακλαβάς Θεμ., Κουζιώνης, Καρκατσέλας Σοφ., Φραγκογούλας Β., Δαούλας Θ. Τέλιος, Δημήρης, Οικονόμου Ν/Αθ..

Έπαιξαν και οι: Μιχαλές Μ., Πουρνάρας Μιχαλές Ν.

ΝΕΑΠΟΛΗ (Α. Μπουχλαριώτης): Λιούτας, Μπάρδας, Γουσόπουλος, Βιλανάκης Ι., Βιλανάκης Γ. (46′ λ.τ. Κοτανίδης), Μπουχλαριώτης, Μπόλος, Μανώλης, Γκεντέρσι, Μπαλαούρας, Ζαφειράκης Χρ.

Πηγή: larisagoal.gr

Previous ArticleNext Article