Αθλητισμός

“Αγουροξυπνημένος” ο Οικονόμος, ηττήθηκε 2-0 στους Γόννους

Την ήττα με 2-0 γνώρισε στους Γόννους ο Οικονόμος Τσαριτσάνης, αντιμετωπίζοντας τον τοπικό Όλυμπο που έδειξε να θέλει πολύ περισσότερο την νίκη στον συγκεκριμένο αγώνα και δικαιώθηκε τελικά για την προσπάθειά του.
Στην πρώτη αξιοσημείωτη φάση του παιχνιδιού (17′), οι γηπεδούχοι πήραν προβάδισμα, όταν σε σέντρα του Αθανασιάδη από αριστερά, παρεμβλήθηκε ο Γελαλής και με πλασέ πάνω στην κίνηση έστειλε την μπάλλα στα δίχτυα του Δραχαλίβα.Στο 36′ ο Σταμάτης βρέθηκε σε θέση βολής από γύρισμα του Δριστέλα αλλά το “αναιμικό” σουτ που επιχείρησε δεν αποτέλεσε απειλή για τον Μπαρμπαγιάννη, ενώ στο 45′ με σουτ εκτός περιοχής ο Ματούλας υποχρέωσε τον Γοννιώτη τερματοφύλακα σε δύσκολη απόκρουση σε κόρνερ.Στην εξέλιξη της φάσης, μάλιστα, ο Μπαρμπαγιάννης απέκρουσε και το τετ-α-τετ του Τσούτσα, ενώ στο 45’+2′ το σουτ του Αλεξίου κατέληξε πάνω από τα δοκάρια.
Στο δεύτερο ημίχρονο, μετά από ένα καλοχτυπημένο φάουλ του Ματούλα (56′) που έφυγε για λίγο εκτός εστίας, ο πρώτος λόγος ανήκε στους γηπεδούχους που “έψαξαν” την επίτευξη δεύτερου γκολ.Στο 61′ είχαν την μεγάλη ευκαιρία να το πετύχουν, όταν καταλογίστηκε πέναλτυ σε μαρκάρισμα του Αυλογιάρη επί του Αλεξίου, αλλά ο Ν.Δραχαλίβας εξουδετέρωσε την εκτέλεση του Γελαλή, ενώ στο 65′ το σουτ του Αθανασιάδη αποκρούστηκε από το αριστερό δοκάρι.
Αφού στο 78′ την κεφαλιά του Περδίκη μπλόκαρε ο Δραχαλίβας, στο 88′ οι γηπεδούχοι “κλείδωσαν” οριστικά τους τρεις βαθμούς με την προσπάθεια του Γελαλή να αξιοποιείται από τον επερχόμενο Ε.Μπούμπουλη που διαμόρφωσε από κοντά το 2-0.
Τον αγώνα διαιτήτευσε ο Νίκος Χήτος με την συνεργασία των βοηθών Δημήτρη Κοτούμπα – Κώστα Τσακνάκη.
ΟΛΥΜΠΟΣ ΓΟΝΝΩΝ (Δημήτρης Κωστής): Μπαρμπαγιάννης, Σέτζας, Γκουγκουλιάς, Αθ.Μπούμπουλης, Περδίκης, Ε.Μπούμπουλης, Αθανασιάδης (82′ Κίτσιος), Σερίφης, Αλεξίου (77′ Κόκρας), Γελαλής (90’+3′ Κολτσίδας), Γ.Ζαϊρές.
ΟΙΚΟΝΟΜΟΣ ΤΣΑΡΙΤΣΑΝΗΣ (Βασίλης Μπακογιάννης): Ν.Δραχαλίβας, Μιφτάρι, Μπουμπουνάρας, Αυλογιάρης, Γκαντούνας (57′ Γκόλτσιος), Αλεξόπουλος (69′ Δ.Μπακογιάννης), Τσούτσας, Γκαραλιάκος (69′ Λαζαρίδης), Δριστέλας (57′ Ντούφας), Ματούλας, Σταμάτης (57′ Στ.Δραχαλίβας).
Previous ArticleNext Article