Αθλητισμός

Αγκαλιά με τον τίτλο ο Μύτικας Καλυβίων!!! (ΦΩΤΟ)

Όπως στον α΄γύρο, έτσι και στη σημερινή αναμέτρηση στα Βούναινα, ο πρωτοπόρος Μύτικας Καλυβίων πανηγύρισε στο ντέρμπι με τη Νεάπολη καθώς επικράτησε με 2-0 και αύξησε τη διαφορά στους οκτώ πόντους και βρίσκεται πλέον αγκαλιά με τον τίτλο του πρωταθλητή και ενώ απομένουν τρεις στροφές για να πέσει η αυλαία του 1ου ομίλου της Γ΄ΕΠΣΛ.

Σε ένα παιχνίδι όπου κυμάνθηκε σε υψηλά επίπεδα και ειδικά στο α΄μέρος, με το συγκρότημα του Σάκη Γεροφωκά με μια πειστική εμφάνιση, να σημειώνει δύο γκολ, βάζοντας γερά θεμέλια για τη νίκη ενώ αντίθετα στην επανάληψη, έκανε εξαιρετική διαχείριση του ματς.

Από τη μεριά τους οι «λαβωμένοι» από απουσίες «παρτενοπέι», προσπάθησαν με τη σειρά τους αρκετά αλλά δεν κατάφεραν να ανατρέψουν της εις βάρος τους κατάσταση, έχοντας πάντως τον πρώτο λόγο στην υπόθεση άνοδος.

Γερά θεμέλια έβαλε ο Μύτικας…

Οι παίκτες του Μύτικα ξεκίνησαν με επιθετικές διαθέσεις στο ματς και μόλις στο 1΄ο Μανίκας δεν κατάφερε να νικήσει τον Λιούτα, όμως στο 12΄το σκορ άνοιξε με κοντινό σουτ του Νάκα, κάνοντας το 0-1.

Και τέσσερα λεπτά αργότερα ο Αντώνης Νταμπώσης με ένα έξοχο ψηλοκρεμαστό πλασέ πέτυχε το 0-2, βάζοντας γερά θεμέλια για τη νίκη.

Μάλιστα ο Μύτικας θα μπορούσε να σκοράρει εκ νέου αλλά τα δοκάρια σταμάτησαν τις προσπάθειες του Στέργιου Νταμπώση (21΄, 34΄διπλό δοκάρι μετά από εκτέλεση κόρνερ) και Καλαϊτζή (42΄ καλό σουτ έφυγε μόλις άουτ).

Από τη μεριά της η Νεάπολη, με κινητήριο μοχλό τον Μανώλη, απείλησε στο 31΄με τον Παπανικολάου να αποκρούει εντυπωσιακά την εκτέλεση φάουλ ενώ στο 45΄το κάθετο δοκάρι σταμάτησε την προσπάθεια του.

Και ένα καλό σουτ του Λατσινάι στο 40΄εξουδετέρωσε και πάλι ο εξαιρετικός Παπανικολάου.

Πίεσε η Νεάπολη αλλά…

Στην επανάληψη η Νεάπολη ήταν αυτή που ανέλαβε την πρωτοβουλία των κινήσεων, έψαξε ένα γρήγορο γκολ που θα την έβαζε ξανά στο ματς αλλά δεν τα κατάφερε, με τους Λατσινάι (54΄) και Ζάρρα (75΄) να έχουν δύο καλές στιγμές, με τον Μύτικα να διαχειρίζεται ιδανικά την κατάσταση και λίγο έλειψε στο 77΄να σκοράρει εκ νέου αλλά το σουτ του Μανίκα έφυγε μόλις άουτ και το 0-2 δεν άλλαξε ως το τέλος.

Η διαιτησία

Πολύ καλή η διαιτησία του Νίκου Χήτου που είχε άξιους συμπαραστάτες τους Βαγγέλη Καραμαγκιόλα και Κώστα Στάμο.

ΝΕΑΠΟΛΗ:

Λιούτας, Παρασχάκης (67΄Κρέτση), Παλάσκας, Μπουχλαριώτης, Μανώλης, Μπαλαούρας, Κωσταρέλος, Μπούνα (38΄λ.τ Σιαμπάνης), Μίχος (81΄Βουλτσίδης), Λατσινάι, Ζάρρας (81΄Αβραμούλης).

ΜΥΤΙΚΑΣ ΚΑΛΥΒΙΩΝ (Σ. Γεροφωκάς):

Παπανικολάου, Γκόλτσιος, Καϊμακάμης, Νταμπώσης Β., Νταμπώσης Στ., Νταμπώσης Αντ. (82΄Γκαβαλιάγκας), Σκαμπαρδώνης, Νάκας (82΄Τσακίρης), Μπαλούκας (88΄Νάνος), Καλαϊτζής (70΄Κατσιαμήτας), Μανίκας.

larisagoal.gr

Previous ArticleNext Article