Αθλητισμός

Αυτό συνέβη με τον Σπανούλη και εξοργίστηκε – Ζήτησε αποχώρηση ο Μπαρτζώκας

Ο Ολυμπιακός έχασε από τη Ρεάλ, αλλά όλοι ασχολούνται με το γιατί δεν έπαιξε στα τελευταία λεπτά της κανονικής περιόδου, καθώς και στην παράταση ο Βασίλης Σπανούλης. Είναι κάτι άλλωστε, που θίξαμε και εμείς το βράδυ της Παρασκευής, μετά το τέλος του παιχνιδιού.

Ο 38χρονος σούπερ σταρ άλλαξε θέση από εκείνη που κάθεται συνήθως στον πάγκο, ενώ δεν βρέθηκε στο καθιερωμένο “ζντο” μετά το τέλος του παιχνιδιού. Είναι ξεκάθαρο ότι ήταν απόλυτα δυσαρεστημένος που ο Γιώργος Μπαρτζώκας δεν τον χρησιμοποίησε στα καθοριστικά σημεία. Με αυτούς τους τρόπους δείχνει τη δυσαρέσκειά του ο Σπανούλης. Είναι κάτι που έχει ξαναγίνει στο παρελθόν.

Και γίνεται αυτό, γιατί πολύ απλά θέλει να παίζει συνέχεια. Ή μάλλον θέλει να παίζει και στα κρίσιμα σημεία, εκεί που κρίνονται τα παιχνίδια. Είναι νικητής και ακόμη και στα 38 του το θεωρεί αδιανόητο να μην είναι στην πεντάδα, όταν η νίκη είναι στον… αέρα. Ο Γιώργος Μπαρτζώκας από την πλευρά του είπε μετά το τέλος του παιχνιδιού ότι ήταν απόφασή του να μην παίξει ο διεθνής γκαρντ στην τελική ευθεία του ματς. Το αποτέλεσμα δεν τον δικαίωσε, αλλά ποιος αλήθεια μπορεί να είναι σίγουρος ότι ο Ολυμπιακός θα κέρδιζε, αν έπαιζε ο Σπανούλης; Κανείς.

Το ζητούμενο είναι τι γίνεται από δω και πέρα. Αν, δηλαδή, θα υπάρχει κάποια συνέχεια στο θέμα ή θα μείνει εκεί. Δεν αποκλείεται να γίνει κάποιο τετ α τετ ανάμεσα σε Μπαρτζώκα και Σπανούλη για να συζητηθεί αυτό το ζήτημα, αν και η λογική λέει ότι αυτά θα έχουν ξεκαθαριστεί από τις αρχές της χρονιάς.

Ο Ολυμπιακός έχει μπροστά του τη Φενέρ, η οποία χάνει με άνεση από όλες σχεδόν τις ομάδες. Αν χάσουν οι Πειραιώτες τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι, τίποτα δεν μπορεί να αποκλειστεί από κει και πέρα. Όχι να φύγει ο Μπαρτζώκας, αλλά να γίνει αλλαγή στο ρόστερ. Ο Έλις φέρεται να είναι αυτός που κινδυνεύει περισσότερο, αλλά μην αποκλειστεί το ενδεχόμενο να αποχωρήσει άλλος ξένος παίκτης. Ισως μάλιστα φύγει από το μεγάλο λιμάνι κι ένας Ελληνας παίκτης, για τον οποίο υπάρχει ζήτηση.

Πηγή: sportdog.gr

Previous ArticleNext Article