Λάρισα

Αυτές είναι οι νέες «γαλάζιες» υποψηφιότητες στη Λάρισα – Ποια είναι τα νέα ονόματα στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ

  • Καπετάνος Χρήστος, δικηγόρος, 49 ετών. Ο κ. Καπετάνος θα είναι για πρώτη φορά υποψήφιος. Ενεργό Μέλος της ONNEΔ και της Μαθητικής Ανεξάρτητης Κίνησης (Μ.Α.ΚΙ.), πρόεδρος του Συλλόγου Σαρακατσαναίων Φοιτητών Αθηνών 1995-1998.

Ήταν ο πρόεδρος της Νομαρχιακής Διοικούσας Επιτροπής (ΝΟ.Δ.Ε.) Λάρισας της Νέας Δημοκρατίας από το 2016 έως το 2021.

  • Παιδής Θανάσης (Σάκης).  Είναι γεωπόνος, επιχειρηματίας, Περιφερειακός  Σύμβουλος και δοκιμάζει και αυτός για πρώτη φορά τις δυνάμεις του στον κεντρικό πολιτικό στίβο. Συντονιστής της Γραμματείας των Παραγωγικών Φορέων Θεσσαλίας και συντονιστής του τομέα ΝΔ Εργασιακών Θεμάτων Επιχειρήσεων το 2021, ήταν μέλος της Επιτροπής Τουρισμού- Πολιτισμού του κυβερνώντος κόμματος.

  • Ο κ.Παιδής εξελέγη πρώτος περιφερειακός Σύμβουλος Λάρισας τον Μάιο του 2019 με 13.668 ψήφους.
  • Ντόλας Νίκος, Φιλόλογος, διδάσκων στο ΕΚΠΑ. Είναι 48 ετών και θα είναι υποψήφιος για πρώτη φορά.
SONY DSC
  • Προέρχεται από το μητρώο στελεχών της ΝΔ. Συνιδιοκτήτης Φροντιστηρίου στη Λάρισα, συμμετείχε στον Πολιτικό Σχεδιασμό της ΝΔ από το
    2009-2011.
  • Καραλαριώτου Ρένα, Πολιτικός Μηχανικός είναι γενικός γραμματείας του Εποπτικού Συμβουλίου της ΚΕΔΕ. Είναι  52 ετών  και κατεβαίνει στον εκλογικό στίβο για πρώτη φορά.

Διετέλεσε εκλεγμένο μέλος της Διοικούσας Επιτροπής του Τεχνικού Επιμελητηρίου Κεντρικής και Δυτικής Θεσσαλίας (2000-2002) και νομαρχιακή σύμβουλος Λάρισας (2003-2010). Η κυρία Καραλαριώτου ήταν αντιπεριφερειάρχης Περιφερειακής Ενότητας Λάρισας και αναπληρώτρια Περιφερειάρχης Θεσσαλίας από το 2010 έως το 2014.

Στις περιφερειακές εκλογές του 2010, με την επίσημη στήριξη της ΝΔ, εκλέχθηκε Χωρικός Αντιπεριφερειάρχης Περιφερειακής ενότητας Λάρισας και ορίστηκε Αναπληρώτρια Περιφερειάρχης Θεσσαλίας.Το 2014 ήταν υποψήφια Δήμαρχος Λαρισαίων, συγκεντρώνοντας την πρώτη Κυριακή, τους περισσότερους ψήφους από όλους τους συνδυασμούς.

Στις δημοτικές εκλογές του 2019 διεκδίκησε ως Υποψήφια Δήμαρχος το Δήμο Λαρισαίων, με την επίσημη στήριξη της Νέας Δημοκρατίας, λαμβάνοντας και την πρώτη και τη δεύτερη Κυριακή, ένα σημαντικά υψηλότερο ποσοστό από αυτό που κατέκτησε η ΝΔ στις ευρωεκλογές στο Δ. Λαρισαίων.

  • Παπανικολάου Δήμητρα, ασφαλίστρια, 38 ετών. Η κυρία Παπανικολάου είναι τομεάρχης Οικογενειακής Πολιτικής και Ισότητας των Φύλων ΔΕΕΠ Λάρισας.

  • Χατζηκωνσταντίνου Φρόσω, Δημόσια Υπάλληλος, 56 ετών. Δουλεύει στον ΟΑΕΔ και είναι  εκλεγμένη με την παράταξη της ΔΑΚΕ ΟΑΕΔ στο ΔΣ της Ένωσης Υπαλλήλων ΟΑΕΔ Κεντρικής Ελλάδας καθώς και στο ΔΣ της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Υπαλλήλων ΟΑΕΔ.

onlarissa.gr

Previous ArticleNext Article