Ελασσόνα

Αυτές είναι οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις που τίθενται σε ισχύ για την κατασκευή κυκλικού κόμβου στην Ελασσόνα 

Όπως ανακοινώθηκε από το Α.Τ. Ελασσόνας λόγω της κατασκευής του ισόπεδου κυκλικού κόμβου στη συμβολή των οδών Μητροπολίτη Ιακώβου και Μεγάλου Αλεξάνδρου στην Ελασσόνα, τίθενται σε ισχύ οι εξής προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις:

1. Καθορισμός του μέγιστου ορίου ταχύτητας σε 30 χλμ/ώρα στην οδό Κ. Οικονόμου , από τη συμβολή της με την οδό 25ης Μαρτίου (διασταύρωση 3ου Δημοτικού Σχολείου) έως τη συμβολή της με τις οδούς 5ης Οκτωβρίου και Ισαύρων και εν συνεχεία στην οδό 6ης Οκτωβρίου από τη συμβολή της με τις οδούς Κ. Οικονόμου και Ισαύρων έως τη συμβολή της με την οδό Μεγάλου Αλεξάνδρου (Δημαρχιακό Κατάστημα).

2. Καθορισμός του μέγιστου ορίου ταχύτητας σε 30 χλμ/ώρα στην οδό 6ης Οκτωβρίου, από τη συμβολή της με την οδό Δημάρχου Χρήστου Βλαχοδήμου (Τράπεζα Πειραιώς) έως τη συμβολή της με την οδό Κ. Οικονόμου.

3. Παραχώρηση προτεραιότητας στην οδό Κ. Οικονόμου έναντι της οδού 6ης Οκτωβρίου και έναντι όλων των καθέτων σε αυτή δημοτικών οδών.

4. Δημιουργία διαβάσεων πεζών επί της οδού Κ. Οικονόμου, στο ύψος της νότιας εισόδου του 3ου Δημοτικού Σχολείου, στο ύψος του σούπερ μάρκετ Γαλαξίας , στο ύψος της οδού Ισαύρων (δημοτική βιβλιοθήκη), στο ύψος της οδού Ελ. Βενιζέλου καθώς και στη συμβολή με την οδό Μεγάλου Αλεξάνδρου.

5. Μονοδρόμηση της οδού 6ης Οκτωβρίου από τη συμβολή της με την οδό Δημάρχου Χρήστου Βλαχοδήμου (Τράπεζα Πειραιώς) με κατεύθυνση προς νότο έως τη συμβολή της με την είσοδο της οδού Διγενή Ακρίτα.

Απαγόρευση στάθμευσης εκατέρωθεν της οδού 6ης Οκτωβρίου από τη συμβολή της με την οδό Δημάρχου Χρήστου Βλαχοδήμου (Τράπεζα Πειραιώς) έως τη συμβολή της με την οδό 1ης Μεραρχίας, πλην των εσοχών στάθμευσης.

6. Απαγόρευση στάθμευσης εκατέρωθεν της οδού Κ. Οικονόμου από τη συμβολή της με την οδό 25ης Μαρτίου (διασταύρωση 3ου Δημοτικού Σχολείου) έως τη συμβολή της με τις οδούς 5ης Οκτωβρίου και Ισαύρων και εν συνεχεία εκατέρωθεν της οδού 6ης Οκτωβρίου από τη συμβολή της με την οδό Κ. Οικονόμου έως τη συμβολή της με την οδό Μεγάλου Αλεξάνδρου (Δημαρχιακό Κατάστημα), πλην των εσοχών στάθμευσης και των θέσεων στάθμευσης ταξί.

Κατά την διάρκεια των εργασιών, η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται σύμφωνα με κατάλληλες πληροφοριακές και ρυθμιστικές πινακίδες, που θα τοποθετηθούν από τον ενδιαφερόμενο και ειδικότερα με κατεύθυνση από Λάρισα προς Κοζάνη και Δεσκάτη θα πραγματοποιείται μέσω των οδών 6ης Οκτωβρίου, Κ. Οικονόμου, 25ης Μαρτίου, Μελούνας, Δημητρίου, Μητροπολίτου Ιακώβου, Δυτική περιφερειακή οδός Ελασσόνας, ενώ η κίνηση από Κοζάνη προς Λάρισα θα πραγματοποιείται από τις οδούς Μ. Αλεξάνδρου, Ιωάννη Μαυροδημου και Δυτικής περιφερειακής οδού Ελασσόνας.

Previous ArticleNext Article