Ελασσόνα

Αυτά τα μεγάλα έργα εντάσσονται προς χρηματοδότηση στο Αναπτυξιακό Πρόγραμμα για την Ελασσόνα σύμφωνα με τον Στέλιο Πέτσα

Με απόφαση του Αναπληρωτή Υπουργού Εσωτερικών, #Στέλιου_Πέτσα, κατόπιν εισήγησης της Επιτροπής Αξιολόγησης, εντάσσονται προς χρηματοδότηση στο Αναπτυξιακό Πρόγραμμα για την Τοπική Αυτοδιοίκηση, εξήντα πέντε (65) έργα συνολικού ύψους 152.784.927,13 ευρώ.
1.Στην αξιοποίηση των Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας (ΑΠΕ) μέσω της ανάπτυξης 5 φωτοβολταϊκών σταθμών συνολικής ισχύος 5MWp, εντός του Δήμου Ελασσόνας, με σκοπό τον εικονικό ενεργειακό συμψηφισμό των καταναλώσεων των υποδομών ύδρευσης και αποχέτευσης της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης Αποχέτευσης #Ελασσόνας (ΥΠΟΕΡΓΟ 1: 3.400.000,00 €).
Στα απαραίτητα έργα από την ΔΕΔΔΗΕ ώστε να συνδεθούν οι φωτοβολταϊκοί σταθμοί με το δίκτυο της μέσης τάσης (ΥΠΟΕΡΓΟ 2: 201.500,00 €).
2. Βελτίωση αγροτικής οδοποιίας Δήμου #Ελασσόνας
Το έργο αφορά στη βελτίωση και ασφαλτόστρωση υφιστάμενων χωματόδρομων της Κοινότητας Δολίχης και της Κοινότητας Τσαριτσάνης του Δήμου Ελασσόνας (Πρόσκληση ΑΤ 05 Αντώνης Τρίτσης).
Previous ArticleNext Article