Αθλητισμός

ΑΕΛ-ΠΑΣ: Λευκή ισοπαλια στο Αλκαζάρ

Δεν είχε νικητή το παιχνίδι ανάμεσα στην ΑΕΛ και τον ΠΑΣ Γιάννινα για την 15η αγωνιστική της Super Legue. Η αναμέτρηση του Αλκαζάρ έληξε 0-0 με τις δύο ομάδες να μην μπορούν να φτιάξουν πολλές ευκαιρίες σε ένα φτωχό παιχνίδι.

Έτσι, η ΑΕΛ ανέβηκε στους 8 πόντους και παρέμεινε στην 13η θέση. Μάλιστα συνεχίζει να αγνοεί τη νίκη στο σπίτι της, αφού το μοναδικό τρίποντο έχει καταγράψει εκτός έδρας (στους Ζωσιμάδες) στον πρώτο γύρο. Από την άλλη, ο ΠΑΣ έφτασε τους 14 πόντους και είναι 10ος έχοντας βέβαια να δει νίκη από τις 6 Δεκεμβρίου.

Στο 6′ η ΑΕΛ απείλησε για πρώτη φορά με ένα άστοχο σουτ του Μιλοσάβλιεβιτς. Στο 29ο λεπτό, οι φιλοξενούμενοι έφτασαν και αυτοί κοντά στο γκολ. Ο Νάγκι είχε μία άστοχη έξοδο, ο Κριζμάν έψαξε τον Καρτάλη, ο οποίος δεν κατάφερε να πλασάρει εύστοχα σε κενή σχεδόν εστία. Στο 43′ οι Ηπειρώτες απείλησαν εκ νέου, με τον Παμλίδη να αστοχεί με σουτ του, έπειτα από λάθος γύρισμα του Ηλιάδη.

Η εικόνα δεν άλλαξε ούτε στο δεύτερο ημίχρονο. Οι φάσεις ήταν ελάχιστες, με τις δύο ομάδες να μην μπορούν να βρουν λύσεις δημιουργικά και επιθετικά. Μάλιστα, αρκετά ήταν τα λάθη στη μεσαία γραμμή και οι λάθος επιλογές των ποδοσφαιριστών. Επίσης, τα φάουλ ήταν αρκετά και το παιχνίδι ιδιαίτερα δυνατό.

Διαιτητής: Βασίλειος Φωτιάς (Πέλλας)

Κίτρινες: Φιλίπ  – Κρίζμαν

ΑΕΛ (Γιάννης Τάτσης): Νάγκι, Ηλιάδης (53’ Τρούγιτς), Μιχαήλ, Σπαρβ, Φίλιπ Στελιάνο, Μιλοσάβλιεβιτς, Πλατέλλας (69’ Γλυνός), Ζίζιτς, Πινακάς, Μπέρτος (77’ Νούνιτς), Νικολιάς

ΠΑΣ Γιάννινα (Αργύρης Γιαννίκης): Χουτεσιώτης, Σάλιακας, Πέερσμαν, Εραμούσπε, Κάργας, Σιόντης, Ντομίνγκεθ, Καρτάλης (86’ Λιάσος), Ελευθεριάδης (77’ Νάουμετς), Παμλίδης (77’ Λώλης), Κριζμάν (90+2’ Παντελάκης )

Previous ArticleNext Article