Αθλητισμός

ΑΕΛ – Λαμία: «Διπλό» παραμονής για τους Φθιώτες, σε δύσκολη θέση «βυσσινί»

Το  γκολ του Αραμπούλι χάρισε ένα τρίποντο μισή παραμονή στη Λαμία στο Αλκαζάρ, σε εξ’ αναβολής ματς για την 8η αγωνιστική του πρωταθλήματος, αφού οι Φθιώτες έφυγαν νικητές με 1-0 επί της ΑΕΛ, η οποία βούλιαξε στον πάτο της βαθμολογίας και το μέλλον της φαντάζει εξαιρετικά δυσοίωνο.

Σε ένα ματς που η Λαμία έμοιαζε να είναι πιο έτοιμη, όλα κρίθηκαν στο 41′ όταν από εξαιρετική σέντρα του Μαρτίνες από τα αριστερά, ο Μπατσανά Αραμπούλι πετάχτηκε στην «καρδιά» της άμυνας της ΑΕΛ και με καρφωτή κεφαλιά έκανε το 1-0.

Η ΑΕΛ ανέβασε την απόδοσή της στο δεύτερο μέρος , αλλά Ακούνια και Μουκαντζό δεν εκμεταλλεύθηκαν τις ευκαιρίες που παρουσιάστηκαν, ενώ οι φιλοξενούμενοι παραλίγο να πετύχουν και δεύτερο γκολ στις κόντρες που έβγαιναν, με χαρακτηριστική τη μεγάλη χαμένη ευκαιρία του Μπεχαράνο στο 77′

Στο 86ο λεπτό από σέντρα του Ακούνια, ο προωθημένος Μιχαήλ έπιασε την κεφαλιά, αλλά σημάδεψε δίπλα απ’ το δοκάρι του Επασί, ενώ στο 90’ ο Χουσίνο δεν μπόρεσε να βρει χώρο για να απειλήσει την εστία της Λαμίας, μέσα απ’ τη μικρή περιοχή και το 0-1 έμεινε ως το τέλος.

H AΕΛ πλέον έχει 10 βαθμούς και βρίσκεται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας, η οποία οδηγεί σε απευθείας υποβιβασμός στη Superleague 2, με τον Παναιτωλικό που βρίσκεται στην 13η θέση -που οδηγεί στα μπαράζ παραμονής- να έχει 17 βαθμούς. Οι «βυσσινί» μάλιστα έχουν κι ένα ματς λιγότερο, αυτό με την Λαμία εκτός έδρας.

ΑΕΛ: Νάγκι, Ζίζιτς, Χουσίνο, Μιχαήλ, Καρανίκας (46΄ Νικολιάς), Γκράουρ Κολομπίνο (89′ Σπαρβ), Στίφλερ (63′ Ντουρμισάι), Μπεν Χατίρα, Ακούνια, Μουκαντζό (76′ Πινακάς).

ΛΑΜΙΑ: Επασί, Σκόνδρας, Αντέτζο, Τζανετόπουλος, Μαρτίνεθ, Μπεχαράνο, Τζανδάρης, Μπα (69′ Γκαζαριάν), Καραμάνος (89′ Μπιάρνασον), Ντέλετιτς (89′ Τζέιμς), Αραμπούλι.

Previous ArticleNext Article