Αθλητισμός

ΑΕΛ και Ατρόμητος έμειναν στο…μηδέν

Η ΑΕΛ πήρε ένα ακόμα βαθμό στη Superleague, στο ντεμπούτο του Γιάννη Τάτση στον πάγκο της, φτάνοντας τους 6. Ο Ατρόμητος του Κάναντι ανέβηκε στους 13 βαθμούς.

Το πρώτο ημίχρονο στην αναμέτρηση του «Αλκαζάρ» μπορεί να πει κανείς πως ήταν… μοιρασμένο, αλλά και “χλωμό”. Η ΑΕΛ μπήκε καλύτερα στο ματς, είχε την υπεροχή σχεδόν στο πρώτο 20λεπτο και είχε δυο καλές στιγμές. Στο 4 η κεφαλιά του Ηλιάδη πέρασε για λίγο άουτ και στο 14’ το σουτ του Πλατέλλα κόντραρε στον Γούτα, αλλά ο Γιαννιώτης έδιωξε σε κόρνερ.

Αν και το παιχνίδι δεν έπιασε πολύ καλό ρυθμό, ο Ατρόμητος «πάτησε» καλύτερα στη συνέχεια, κυκλοφόρησε την μπάλα και στο 30’ Ο Γκάλο εκτέλεσε το κόρνερ, ο Μανούσος έπιασε την κεφαλιά στο πρώτο δοκάρι, αλλά ο Νάγκι ήταν σε ετοιμότητα και απομάκρυνε.

Η αναμέτρηση παρέμεινε αμφίρροπη και χωρίς ιδιαίτερες συγκινήσεις και στο δεύτερο ημίχρονο, με τον Ατρόμητο όμως να χάνει μεγάλη στιγμή στο 77’ με τον Μπουσούλαζιτς, για να φύγει από τη Λάρισα με το «διπλό».

Κίτρινες: Σπαρβ, Γιουνές, Τρούγιτς

ΑΕΛ (Γ. Τάτσης): Νάγκι, Μπέρτος, Μιχαήλ (55’ Μούζεκ), Σπαρβ (80’ Αλί Γκαζάλ), Φίλιπ, Ηλιάδης, Ζίζιτς, Μιλοσάβλιεβιτς, Πλατέλλας, Γιουνές (62’ Ντουρμισάι), Πινακάς (80’ Τρούγιτς).

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Ντ. Κάναντι): Γιαννιώτης, Κιβρακίδης, Γκαλβάο, Γούτας, Τομάσεβιτς, Χαρίσης (90’ Νάτσος), Γκάλο (90’ Ρισβάνης), Μπουσούλατζιτς, Ραμπέγιο (67’ Μάτιτς), Χριστοδουλόπουλος (67’ Μουνίθ), Μανούσος (90’ Κωτσόπουλος).

Previous ArticleNext Article