Αθλητισμός

ΑΕΛ – Άρης: Ήττα για τη Λάρισα, επιστροφή στην κορυφή για τους “κίτρινους”

Δύσκολο απόγευμα για την ΑΕΛ στο Αλκαζάρ επιστροφή  στις νίκες και στην κορυφή για τον Άρη. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης επικράτησε 3-0 της Λάρισας στο Αλκαζάρ σε εξ αναβολής παιχνίδι για την 6η αγωνιστική της  Super Legue  και έπιασε ξανά τον Ολυμπιακό στην κορυφή της βαθμολογίας έχοντας όμως ένα παιχνίδι περισσότερο.

Μεγάλος πρωταγωνιστής για τους Κίτρινους ήταν ο Δημήτρης Μάνος, ο οποίος πέτυχε και τα δύο γκολ της ομάδας του, που ήταν και τα πρώτα του στο εφετινό πρωτάθλημα. Ο 26χρονος φορ άνοιξε το σκορ στο 18′ με κεφαλιά έπειτα από κεφαλιά του Σάκιτς, ενώ διαμόρφωσε το τελικό σκορ στο 73′ με ωραίο τελείωμα μέσα από την περιοχή.

Προηγουμένως, η ΑΕΛ είχε απειλήσει με ισοφάριση στο 59′ με τον Τρούγιτς και στο 61′ με τον Φιλίπ αλλά ο Σιαμπάνης απέκρουσε εξαιρετικά, ενώ στο ξεκίνημα του β’ ημιχρόνου ο διαιτητής Καραντώνης έδειξε κόκκινη κάρτα στον μεγαλομέτοχο της ΑΕΛ, Αλέξη Κούγια για διαμαρτυρία.

Ο Αρης σκόραρε και τρίτη φορά με τον Ματέο Γκαρσία στο 62′ αλλά το τέρμα ακυρώθηκε ως οφσάιντ έπειτα από παρέμβαση του VAR και αφού ο Καραντώνης έσπευσε στην οθόνη του για να δει αρκετές φορές την επίμαχη φάση. Τελικά το 0-3 διαμόρφωσε στο 95′ ο Σάντε Σίλβα με εξαιρετική ενέργεια και θαυμάσιο πλασέ.

ΑΕΛ (Τάτσης): Νάγκι, Ηλιάδης (53′ Γκαζάλ), Σπαρβ (80′ Γλυνός), Φίλιπ, Ντουρμισάι, Πλατέλλας (53′ Πινακάς), Μούζεκ, Ζίζιτς, Μπέρτος, Κρούγιτς, Κωστή (53′ Τόρζε).

Αρης (Μάντζιος): Σιαμπάνης, Σάκιτς, Ροζ, Δεληζήσης, Γκανέα, Σάσα (69′ Κάτσε), Ματίγια, Μπερτόγλιο (69′ Σίλβα), Γκάμα (77′ Μαντσίνι), Γκαρσία (90′ Μπαγκαλιάνης), Μάνος (77′ Λόπεθ).

Previous ArticleNext Article